icon

Som tehotná?

vaneska221
24. jún 2019

ahojte baby som. tehotná?

Som tehotná?
Strana
z2
laila87
24. jún 2019

@vaneska221 toto je ovulačný test. Nie tehotenský.

belllinka
24. jún 2019

@vaneska221 ako to chces zistit s ovulacnym testom?

vaneska221
autor
24. jún 2019

to je tehitensky sak som ho kupovala

ladyloo
24. jún 2019

To nie je tehotensky test ale ovulacny..kúpila si zle

sonicka96
24. jún 2019

No tak si sa odrbala lebo toto není tehotenský test...

alexandra2468
24. jún 2019

@vaneska221 vidis na tom teste skratku LH? To znamena luteinizacny hormon, je to ovulacny test.
Na tehotenskom su pismenka hcg...
🙄

hennyinnsbruck
24. jún 2019

Veru, toto je ovulacny test

korunka1
24. jún 2019

Jáaaaaaj , toto nemá chybu 😭😭😭😂😁

dskjhfdlkdjhl
24. jún 2019

Jaj, zeny, ved test ako test, hlavne, ci je pozitivny, nie?😀

klarissa25
24. jún 2019

😂😂🤣🤣

lucka12399
24. jún 2019

@dskjhfdlkdjhl ale este dobre ze sa tuto spytala 😀 teda ak tuto radostnu spravu uz nestihla povedat doma .. 😀

alilka
24. jún 2019

Jaaaj ženy aké ste nepríjemné...🤦 Nie každá sa vyzná do LH a HCG..stačí to normálne napísať a nie sa tu posmievať .akoby ste vy múdre z neba padli..🙄😳

lucka12399
24. jún 2019

@alilka tak ako ked si kupujem test.. tak je tam jasne napisane ci je tehotensky alebo ovulacny ...

alilka
24. jún 2019

@lucka12399 často sa stáva že v tehu testoch sa objaví aj ovilacny už keby o to išlo..jednoducho dôjde k pochybeniu výrobcu .a ďalšia vec je že napr pepino má veľmi podobné obaly .čiže k omylu môže dôjsť aj pri kúpe..ale nie vy vsetkd ste neomylne .🤦

hennyinnsbruck
24. jún 2019

@alilka ale ved stačí len vedieť čítať 🤔

hennyinnsbruck
24. jún 2019

... A inak najneskôr keď čítam návod ako sa robí test si musim všimnúť že je to ovulacny... Ci?
Cize autorka ani návod nečítala 🤷‍♀️

river_song
24. jún 2019

Nieje to tak davno co pepino malo vadu vo vyrobe a kopec ovutestov bolo miesto tehotenskych, zeny sa radovali jedna radost, az potom zistili že to bol omyl.. môže sa stat ze sa pomýli aj vyrobca, môže sa stat ze sa pomýlila baba a miesto tehu testov siahla po ovulacnych.. nie každý je testovací maniak alo mnohé tu, možno je to jej prvý test vobec...takato chyba sa jednoducho stať môže, čo ale nevidím ako dovod posmeskov..@vanesska221 každopádne z tohoto sa teda prípadne tehotenstvo naozaj vycitat neda.. ak ti mešká menzes, pytaj v lekarni tehotenský a aj pozri co kupujes (aj lekarnik sa môže pomýliť), ak ti nemeska, tak pockaj ci ti bude meskat a podla toho kup test..

tatianka0000
24. jún 2019

Toto je ovulacny test

dskjhfdlkdjhl
24. jún 2019

@hennyinnsbruck navod netreba citat, ved na to sa spytaju na MK.🙊

alilka
24. jún 2019

@hennyinnsbruck jaaaj ešte že vy vsetkd ste tu také gramotne a viete všetko čítať a robiť bezchybne..😂 čo je divné na Tom že sa niekto zmyli?to ho okamžite treba vysmiať?nie každá vie čo je to vôbec ovu atď .ani ja som to pred časom nevedela. Brala som ako laik že sú plodné a neplidnd dní a basta..a že existuju ovulacne testy by ma ani vo sne nenapadlo..🤷
@river_song presne ako píše .viem o viacerých babach čo takto tie testy ozaj kúpili..ale vidíš..tu "sama mudrota" obsedava na koni..no čo už..posmech je pre nich asi najlepší.."HVIEZDY" 😄😄

beky1813
24. jún 2019

@river_song
@alilka ved ju normalbe upozornili a aj tak tvrdi, ze je tehotensky, az potom nastali posmesky

hennyinnsbruck
24. jún 2019

@alilka ja som sa jej nevysmievala....
Ale áno, keď som kupovala tehotensky test prečítala som si na krabičke co píšu...ked kupujem hocičo tak čítam co kupujem.

lucka12399
24. jún 2019

@alilka no ty hviezda, dokopy sme jej nič zle nenapisali. Ked už kupujem test či ovulačny alebo tehotensky tak čitam nie
A ty tu obsedavaš tak isto 🙂 tak radsej čuš

sonicka96
24. jún 2019

@hennyinnsbruck tiež keď som kupovala testy tak najprv návod aby som vedela ako správne spraviť testy aby nebol poškodený...ale väčšina žien / ľudí kašle na návod a potom to tak vyzerá...

alilka
24. jún 2019

@lucka12399 to či tu ja obsedavat budem alebo nie je môj problém a tebe je vieš čo potom .!!.hlavne sa tu nevysmievam ženám ..a v tom je zásadný rozdiel medzi mnou a tebou
..a jasné práve ty si tá ,ktorá si vôbec nerobila srandu že " že dobré že sa tu spýtala a nestihla tu radostnú správu povedať doma"... Och aké má dievčina šťastie ..ešte že ste tu ,inak neviem čo by teda robila..🤦

hennyinnsbruck
24. jún 2019

@sonicka96 sak to.... 🤦‍♀️

lucka12399
24. jún 2019

@alilka 😀😀jezinenky .. dobre moja .. ospravedlnujem sa😀 chapem, s niekym je proste velka sranda 😀

dskjhfdlkdjhl
24. jún 2019

@alilka A Ty sa nemas s kym doma vadit, tak si sa prisla na MK? Chodnik Ti neodpoveda?

alilka
24. jún 2019

@dskjhfdlkdjhl odhalila si ma 😂😂 čo narobis..pozri si môj prvý komentár čo som ja bola tá ktorá sa išla vadiť .ale aj keby..keď sa tu môžu posmievať tak sa tu môže aj hádať 😁
@lucka12399 toto už išlo mimo srandy .ale ak to tebe bolo smiešne tak super ,zabávaj sa ďalej..aspoň ty sa zaamejes na svojich "vtipoch"..

lucka12399
24. jún 2019

@alilka ja som sa hlavne zasmiala na tejto diskusii. A myslim ze niesom jedina 😀

Strana
z2