icon

Som tehotná a nemám bolestivé prsia, je to v poriadku?

kkvetinka80
6. dec 2019

Ahojte. Potrebobala by som poradit. Zistila, ze som tehu (som 14dpo) Prsia vobec necitim. V prvom tehu som ich hned na zaciatku mala ako kamen. Viem, ze kazde tehu moze byt uplne odlisne. Ale mam strach, lebo len v lete som mala kyretaz 😔
Jasne, ze sa snazim mysliet pozitivne a je asi velmi skoro... Ale zaujimali by ma vase nazory a skusenosti s prsiami 😁
Dakujem 🙏

donya
6. dec 2019

@kkvetinka80 nemusia ťa vôbec bolieť, mňa boleli asi len v 5tt potom už nie teraz som 8tt+1

kkvetinka80
autor
6. dec 2019

@donya dakujem, trosku si ma ukludnila.

siska53
6. dec 2019

@kkvetinka80 mna pri prvom.boleli strasne, ale nebyvalo mi zle. Pri druhom zas mi byvalo zle, ale.prsia ma.nejak neboleli. Tak sa neboj.

akinom0077
6. dec 2019

@kkvetinka80 / ako ja keby mam byt tehotna podla toho ci bolia prsia tak som" tehotna " kazdy mesiac🙂 ihned po skonceni ovulacie sa zacinaju nalievat a dost boliet...s bliziacov sa menstruaciou posledny par dni prejde bolest a nastava neskutocne svrbenie bradaviek....🙂 musim si davat calciovu mast inak by som sa rozdriapala v praci🙂 takze ked budem tehu neviem co to bude potom🙂

kkvetinka80
autor
6. dec 2019

@akinom0077 tak to ti teda nezavidim. Mna pri ms nebolia prsia vobec, ani pocas ovu.. Proste cely cyklus su moje cici v pohode 😁 mam skor ine tazkosti pri ms... Tak uvidime. Myslim pozitivne ☺️ dakujem za tvoju radu

sonnenshein
6. dec 2019

@kkvetinka80 Ja mam dve deti a pri ani jednom som o svojich prsiach az do porodu ani nevedela. ziadna bolest, citlivost, NIC. Pri tomto tretom ma tak boleli uz od 4-5tt, ze som spat nemohla. Takze fakt, kazde tehu je totalne ine 😉

akinom0077
6. dec 2019

@kkvetinka80 / vies co ja mam asi vsetko co sa tyka PMS a brutalnej miere a hlavne dlho 10-14 dni