Som tehotná, ak sme sa snažili celý september?
neviem, ten pasik vyzera poskodeny, tazko povedat, ak ti brali hcg, vysledky by mali byt este dnes alebo zajtra najneskor, to mas na 100%
@ana_mt mne osobne toto príde ako chybný test , skus iný ☺️Ja som mala tiež takýto a bol falošné pozitívny lebo bol poškodený
prečo nepočkáš nameškanie menzesu ? a potom ked mešká 14 dní idem k mudr, už aj krv je istá aj sono aj všetko
asi som chybna neviem
@sara07 ak chce niekto veľmi babo tak nevydrží čakať do 14teho dňa meškania 🙂 každý to ma inak
a to akože načo si bola už na krv ked ti ešte ani nemeška,?? a toto je chybný test
@simona1998 a ako čo urychli ? potom su tu xy diskusis že v 6 nie je srdiečko lebo je skoro a zbytočne sa hryzu
nepočká ? otazka discipliny a rozmyšlania, však ked sa snažia o bábo a riešia tak spijat fajčit asi nebude, čo zmení na spravaní že to bude o 14 dni vediet skorej
@klarissa25 ja by som jej tu krv dala zaplatit normálne aj odber aj labak , fakt neviem k čomu toto je pokial to dieta chce
@sara07 nemyslela som si , že urobi niekomu len jedna diskusia takéto “nervy” :D príde mi to smiešne ak sa tak cítila nech ku tej doktorke ide aj 30x, pýtala sa či je pozitivny a nie kedy ma ísť ku doktorke a čo by ste jej dali Vy všetko zaplatiť . Ok beriem tato téma tu je 24/7 ale prečo nie ? 🙂 každého vec
@simona1998 neurobila nervy, zase vie niekto niečo lepšie
ja som sa len pozastavila nad logikou , pretože tomu nechápem
chápem v pripade že by chcela ist na interupciu tam to má vyznam ale inak ?
@sara07 tebe sa podarili asi deti hned, ze? ked to teda tak nechapes
Test je chybný... A to ze ste šli celý mesiac naplno nemusí ešte znamenať že sa za darilo....
V každom prípade ti prajem nech ti to vyjde ako si želás....
@simona1998 ja som tiež veľmi túžila po bábätku, preto som si aj na základe divného pocitu urobila test pár dní predtým ako mi meškala ms. .vyšiel pozitívny, stále som sa však radšej netešila, až po 3-4 silnejúcich testoch som napísala lekárke, dala mi termín na cca 8tt, kvôli korone a chorobe sme to presunuli, prvú kontrolu som mala v 10tt, ale už som vedela, že som tehotná, kedže ms stále neprišla a začali mi aj nevoľnosti a sono mi to len krásne potvrdilo a hneď na prvej kontrole mi už kývalo babätko, takže ja si myslím, že človek o nič nepríde, ak nemá ťažkosti, netreba sa k lekárke ponáhľať..
Zienky musíte byt na seba take zle? Nikdy neviete čo je za tým. Sú ľudia čo berú lieky a musia ich vysadiť/zmeniť liečbu v prípade tehotenstva a naopak ľudia čo musia nasadiť liečbu... napríklad. V takom prípade čakať 14dni je veľa. A keby aj hneď to bolo len pre seba, tak každý z nás ma inú psychiku a znáša veci ináč. Tak buďme k sebe viac chápaví 😉
@hederamonstera nie na prvé sme čakali asi 10 rokov a um som odmietla , a neutekala som hned ku gyn ,preto mám deti neskoršie a to posledné po 40
Niekto ma aj taku pracu, ze potrebuje vediet o tehotenstve co najskor, ina moze mat zdravotne problemy a podobne. Je lahke povedat, ze k lekarovi staci ist neskor, ak zena nema ziadne problemy ci obmedzenia. Ja som bola napriklad tiez nutena (dokonca z viacerych dovodov) ist az prilis skoro, aj ked som ani nechcela, ale vedela som, ze musim. Aj to veci skomplikovalo, ale inak sa nedalo. Aj test som si robila prilis skoro len preto, lebo som potrebovala mat istotu, ze tehotna nie som a ze bude pozitivny, som vobec necakala.

@ana_mt podľa mna si 🙂