Som tehotná? Čo znamená slabá čiarka?
Dobrý večer žienky som tu Nova potrebovala by som radu urobila som si tehotenský test len tak včera zo randí vyšiel mi negatívny tak som ho zahodila a dneska som ho objavila koši a len tak zo srandy som sa NATO išla pozrieť že čo keď tam niečo uvidím a vybehla na mňa tá slabá čiarka som celá šoku
Priateľom sme si dávali pozor a vôbec to nechápem
(2 fotky)
vytiahni z kosa aj navod a citaj kedy a ako dlho je mozne vysledok z testu spolahlivo vycitat, a po akom case, nech tam uz je cokolvek, je vysledok zanedbatelny...
@lakatosovanikola36 ak bol negatívny hneď, tak tehotná nie si. to, že si ho vytiahla z koša a bolo tam toto nič neznamená. ak si chceš byť ešte viac istá, tak sprav ďalší test
Skus este jeden, sanca tam je. Ja som si tak nasla ciarku na zabudnutom teste po 2h. Spravila som si test, vtedy este pepino, pockala 5 min, bol negativny. Dala som ho na skrinku v kupelni, ze potom vyhodim (nechcela som, aby ho manzel videl). A po 2h tam bola podobna ciarka ako mas ty. Dnes ma 2,5r :D No samozrejme, nie je to vypovedne, je to po limite, preto sa na to nespoliehaj a urob zajtra dalsi a vyhadzuj po 10min, ked tam ozaj nic nebude.
@lakatosovanikola36 ak je to takto neisté sprav si po dvoch dňoch znova potom vidieť vyšší nárast HCG, a z prvého ranného moču takto to bude mať vyššiu výpovednú hodnotu.
test zopakuj

Test z kosa 24 hodin po tom ako si si ho urobila nema ziadnu vypovednu hodnotu, preto je to aj v pribalovom letaku uvedene 🙂 moc tam zoxidoval a pod. a preto uz sa nema neskor odcitavat vysledok, ak si nie si ista, sprav si zajtra este jeden.