Som tehotná i napriek negatívnemu testu?
Dnes je to 6 deň čo mi mešká a tak som si skúsila urobiť test ráno no bol negatívny..myslíte že aj napriek tomu by som mohla byť tehotná? Ešte akurát dnes ma začalo bolieť podbruško aj prsia a točí sa mi hlava tak neviem či pms alebo teho..
@chrobak7 čakám normálne odpovede ak neviete odpovedať k otázke tak prosím radšej sa nabudúce udržte komentára
Záleží kedy bola ovulacia , keď bola ku koncu cyklu je možné že ti test ešte neukáže no keď si ju mala vvstrede cyklu 6 dňové meškanie by tinuz ukázalo normálne riadnu čiarku .
@beeruska555 nesledujem si ovuláciu nechávame tomu voľnejší priebeh 🙂 tak neviem práve lebo dnes sa mi nedá ísť k doktorke tak budem volať
Tak vieš ono to veľmi nemá zmysel ísť k dr keďže na sone ešte nebude že vôbec nič vidno a pravdepodobne nemáš ešte ani pristomnost Hcg v krvi skús ešte o pár dni testnut 🙂
Záleží od toho kedy bola ovulácia.. Ak neskôr ešte je možnosť.. To my ti nevieme povedať, keby si aspoň sleduješ ovu dalo by sa predpokladať lepšie ale stále nie povedať na isto

Tehotenstvo to nie je