Som tehotná? Pomôžte mi zistiť pravdu!
Ahojte zajtra mám dostať ms myslite že som v tom?
Som po biochemickom 3 týždne

@gabika_81 Ano neviem či to je skoro alebo mám falošne ciarky
Pozri diskusie o mama testoch, x žien tam píše ze hoci tehotné neboli, mama test vždy ukázal dve čiarky.
Ja som nikdy netestovala deň pred MS alebo v deň.
Keď meskala týždeň a viac, skúsila test.
Zbytočné si robíš falošné nádeje, ak chceš byť tehotná, ušetríš sa sklamania.
Skus urobit este jednu fotku aj s dnesnymi testami kde mas vsetky testy tak ako si ich robila zaradom nech vidime ci silnie. Lebo tieto testy robia falosnych duchov ale ak ciarka je kazdym dnom silnejsia tak pochybujem ze to su len falosny duchovia. Alebo chod zajtra rano na gyndu ak este nemas kramy nech ti urobia krvne testy
Alebo je sanca ze bude zas biochemicke :/ ja som ich mala 3 a vzdy bola ciarka viditelna ale nie extra silna. Potvrdili mi aj hcg v krvi ale velmi nizke a to mi tiez meskali kramy aj tyzden
@ar3m1s hore včera dole dnes
Myslím si že silnejú
Pri prvom som takúto čiarku nemala ani keď mi 3 dni meškali
Mužov?
@ankare áno chcela som vedieť či spravia hocikomu čiarky
Normalne si chod kúpiť elektronicky clearblue. Ten už ti ukaze.
@tramtada31 bol negatívny
Počkaj aspoň na 1 menzes a potom sexujte naplno
@ankare zatiaľ mešká 3 dni no
Ak ti nepride do dvoch dni ms skus inu znacku ak bude negativny test tak cakaj ms
Drzim palce. A ,,muzovi gratulejem"
A kupila si si ten digitálny a ukazal ti “-“, čiže mínus?
@tramtada31 ukázal mi aj dr max mínus aj clearblue minus
Ahoj, ako ? Prisla mrcha ci nie?
@ar3m1s ahoj neprisla
@ar3m1s ale už sa netestujem
@ar3m1s ja vlastne ani neviem či mešká keďže neviem ako sa to berie po biochemickom dnes je to 3 týždne od biochemického
Je tam čiarka. Teda dve 😉
Moze meskat aj kvoli tomu. Ja som mala tiez biochemicke a ked som teda zacala krvacat brala som to ako menstruaciu. Ta dalsia menstruacia prisla tak ako mala - nie ako by povodne prisla ale od zaciatku poslednej menstruacie uplynul taky isty cas ako bezne do zaciatku tej dalsej.
@ar3m1s ja som si to krvácanie zapísala do kalendára ako začiatok ms a teraz mi ukazuje že mám mat ms až za 9 dni takze ešte mi asi nemeskaju
A hentie čiarky boli asi falošne
Tak uvidíme o 9 dni 🙏🙏drz palce 🙏
Jasne drzim 🥰
@ar3m1s ďakujem potom sa určite ozvem 😇

aj dnes digitálny negatívny pri takýchto čiarkach?