Som tehotná? Prosím píšte , raďte!
Ahojte, s priateľom sme mali nechránený sex. Robili sme to dvakrát. Hovoril, že si dáva pozor , predomnou ho vytiahol aj utrel a tak vložil. Keď sme to robili na druhý deň som mala menštruáciu. Skončila som 16.7
Mám príznaky.. Mierne prechladnutie , nadúvanie, nechuť do jedla, napinanie na vracanie, palenie zahy...
Kamošky, hovoria že nemôžem byť tehotná , vraj sú to prznaky aj na stres. Prežila som veľmi stresujuce obdobie. Môj priateľ hovori , že je si isty tým , že to domna nevpustil. Nemôžem byť tehotná :(
Pozri sa, prerusovany sex nie je antikoncepcia, to ti povie kazdy. Ja mam takto pol rocneho syna 😉 a urcite si daval pozor. Proste moze sa stat. Ak nebudes tehotna tak sa poisti antikoncepciou nejakou, teraz je ich na trhu dost ak teda nechces mimi
@slavuska22222222 uz mas aj po ms nie? Aspon si tak pisala🤔 skus uvidis alebo chod lekarovi
@hennyinnsbruck ano uz som po ms ale ovulacia mala byt vcase ms tak toto som chcela vediet ci by som mohla otehotniet pocas tych dni ms
@slavuska22222222 mozne je vsetko.
🤦♀️🤔
@rsiskar dole je navod... // znamena ze si tehotna. 👌👌👌
@rsiskar ty mas divne otazky
😂 😂 😂 😂 V kolkatom tt si ti presnejsie povie lekar po vysetreni digi je Orientacny si zhruba 4-5t.....
@hennyinnsbruck tak ja som chcela vedieť aké sú skúsenosti, natom nieje nič 🙂 🤣
@rsiskar tak ja som bola pri prvej kontrole u lekarky v 5tt.... Takze ked som si robila digi test som bola v 4tt taka je moja skusenost

@hennyinnsbruck ak by som spravila test zajtra ukazalo by uz je po ovulacii