Som tehotná tri mesiace po pôrode?
Ahojte rodila som tri mesiace dozadu.Teraz sa nam s muzom stala nehoda a vzala som tabletku po.Meska mi MS tri dni a testy ukazujú toto.Pri prvom tehu boli oveľa silnejsie.Myslite ze som naozaj tehotna?Ci falosna pozitivita?

Bola som v podobnej situácii a to sme bývali v jednoizbaku a stavali dom.5mesiacov sme bývali 4ria v jednej izbe kým sa dom dostaval a my sme sa presťahovali.predstava ze to moje malé babo nechám doma a ja pôjdem do porodnice bola hrozna a áno aj ja som uvažovala o UPT len tak sama v tichosti a časom som to veľmi oľutovala ze som vôbec na niečo také pomyslela(ale to ti tu teraz písať nebudem) Mam dvoch chlapcov menší aktuálne 10mesiacov a nikdy za nič by som ich nedala.ano sú dni kedy to u nás je divoké ale sú dni kedy sa stiskaju ľúbia a to je najviac👨👦.zelam ti aby si sa správne rozhodla a hlavne aby ste boli zdravi🙏keď máš zdravie si bohatý clovek♥️
Ja som v 10 tyzdni a asi tak v 5 tyzdni na prvej kontrole,ma doktorka sokovala tym,ze mi oznamila,ze su tam dva plodove vaky.Odvtedy to neviem spracovat.Netesim sa ako pri prvom tehotenstve.Syn ma este len 5 mesiacov a ja uz som tehotna.Dokonca s dvojickami.Otehotnela som,ked mal tri mesiace.Druhe dieta som chcela,ale asi tak neskor,manzel chcel co najskor,kedze mame uz svoj vek a necakal,ze nam to vyjde na prvy krat,ked pri synovi sme museli ist na IUI a snazili sme sa dva roky.No vyslo to.Ja som sa zacala zmierovat s tym,ze budem mat dve deti po roku,ale ani vo sne by nas nenapadlo,ze budu dve.Ze mozu byt dve.Vzdy som myslela,ze je vacsia saca na dvojicky pri IVF,prip. ak su uz v rodine.Nie ze ja,co som mala nizky pocet vajicok,vyprodukujem dve vajicka,ktore budu oplodnene.Manzelovi vycitam,ze mi pozeral do mojho kalendara a videl kedy mam plodne dni.Hovorila som,aby si dal pozor,ze druhe dieta chcem neskor.Niekedy nezvladam to jedno,nie to este dve naraz.Neviem si to predstavit a ani nechcem.Teraz pojdem na kontrolu a stale dufam a modlim sa,aby tam bolo len jedno.Nech to znie ako hnusne chce,rozmyslam nad interrupciou.Viem,ze dve deti naraz nezvladnem.Vzdy som chcela max.dve deti,nikdy nie tri a este k tomu dvojicky.Co som vzdy myslela,ze maju ludia,ktori ich maju v rodine.Pytam sa seba preco ludia,ktorych poznam a su z dvojiciek,maju jedno dieta,prip.dve po sebe a ja musim cakat dvojicky🙁 Nech si kazdy o mne mysli co chce.

Neboj sa zvladnes to, samozrejme je to prvotny sok...prezila som to iste, s rozdielom ze mi lekarka posunula kontrolu po 6 nedeli, kedze mala dovolenku a nemala som ziadne problemy 🙂 pri UTZ svietila krasna bublinka 🤦a ze nie ste tak nahodou trochu tehotna?? 😂😂tak si pridite rano na krv 💪 a to som bola po sekcii, mala kojena, bez menzesu..
Dlho som to spracovavala a spatne bolo to super. Aj ked samozrejme nie vzdy to bolo med lizat,hlavne ked ochoreli naraz a ja od nich 🤦. Zvladla som to aj napriek tomu, ze sme byvali na 3.p bez vytahu 💪 ale boli si od malicka skvelymi partackami, starsia nikdy neziarlila, kedze odkedy by si nieco take uvedomovala ta sestra tu bola vzdy ☺️ dnes je daleko viac moznosti, vtedy nebol ani len surodenecky kocik s ktorym by som presla dverami 🙈🙊 objednavali sme z Ciech 🙂...starsia sestricku dostala den pred svojimi 1.narodeninami...dnes su to uz velke baby a niekedy mam pocit, ze sa vedia viac povadit ako ked boli male 😂😂😂
Maju 16/15 a vlani k nim pribudla sestricka, ktoru si teraz uz ozaj vychutnavam a ona zas ma uzasne sestry a ma komu "pomahat "s projektami do skoly 🤦