icon

Som tehotná tri mesiace po pôrode?

31. okt 2021

Ahojte rodila som tri mesiace dozadu.Teraz sa nam s muzom stala nehoda a vzala som tabletku po.Meska mi MS tri dni a testy ukazujú toto.Pri prvom tehu boli oveľa silnejsie.Myslite ze som naozaj tehotna?Ci falosna pozitivita?

Som tehotná tri mesiace po pôrode?
Strana
z4
katym555
2. nov 2021

Neboj sa zvladnes to, samozrejme je to prvotny sok...prezila som to iste, s rozdielom ze mi lekarka posunula kontrolu po 6 nedeli, kedze mala dovolenku a nemala som ziadne problemy 🙂 pri UTZ svietila krasna bublinka 🤦a ze nie ste tak nahodou trochu tehotna?? 😂😂tak si pridite rano na krv 💪 a to som bola po sekcii, mala kojena, bez menzesu..
Dlho som to spracovavala a spatne bolo to super. Aj ked samozrejme nie vzdy to bolo med lizat,hlavne ked ochoreli naraz a ja od nich 🤦. Zvladla som to aj napriek tomu, ze sme byvali na 3.p bez vytahu 💪 ale boli si od malicka skvelymi partackami, starsia nikdy neziarlila, kedze odkedy by si nieco take uvedomovala ta sestra tu bola vzdy ☺️ dnes je daleko viac moznosti, vtedy nebol ani len surodenecky kocik s ktorym by som presla dverami 🙈🙊 objednavali sme z Ciech 🙂...starsia sestricku dostala den pred svojimi 1.narodeninami...dnes su to uz velke baby a niekedy mam pocit, ze sa vedia viac povadit ako ked boli male 😂😂😂
Maju 16/15 a vlani k nim pribudla sestricka, ktoru si teraz uz ozaj vychutnavam a ona zas ma uzasne sestry a ma komu "pomahat "s projektami do skoly 🤦

macica1706
2. nov 2021

Bola som v podobnej situácii a to sme bývali v jednoizbaku a stavali dom.5mesiacov sme bývali 4ria v jednej izbe kým sa dom dostaval a my sme sa presťahovali.predstava ze to moje malé babo nechám doma a ja pôjdem do porodnice bola hrozna a áno aj ja som uvažovala o UPT len tak sama v tichosti a časom som to veľmi oľutovala ze som vôbec na niečo také pomyslela(ale to ti tu teraz písať nebudem) Mam dvoch chlapcov menší aktuálne 10mesiacov a nikdy za nič by som ich nedala.ano sú dni kedy to u nás je divoké ale sú dni kedy sa stiskaju ľúbia a to je najviac👨‍👦.zelam ti aby si sa správne rozhodla a hlavne aby ste boli zdravi🙏keď máš zdravie si bohatý clovek♥️

lenkak89
3. apr 2025

Ja som v 10 tyzdni a asi tak v 5 tyzdni na prvej kontrole,ma doktorka sokovala tym,ze mi oznamila,ze su tam dva plodove vaky.Odvtedy to neviem spracovat.Netesim sa ako pri prvom tehotenstve.Syn ma este len 5 mesiacov a ja uz som tehotna.Dokonca s dvojickami.Otehotnela som,ked mal tri mesiace.Druhe dieta som chcela,ale asi tak neskor,manzel chcel co najskor,kedze mame uz svoj vek a necakal,ze nam to vyjde na prvy krat,ked pri synovi sme museli ist na IUI a snazili sme sa dva roky.No vyslo to.Ja som sa zacala zmierovat s tym,ze budem mat dve deti po roku,ale ani vo sne by nas nenapadlo,ze budu dve.Ze mozu byt dve.Vzdy som myslela,ze je vacsia saca na dvojicky pri IVF,prip. ak su uz v rodine.Nie ze ja,co som mala nizky pocet vajicok,vyprodukujem dve vajicka,ktore budu oplodnene.Manzelovi vycitam,ze mi pozeral do mojho kalendara a videl kedy mam plodne dni.Hovorila som,aby si dal pozor,ze druhe dieta chcem neskor.Niekedy nezvladam to jedno,nie to este dve naraz.Neviem si to predstavit a ani nechcem.Teraz pojdem na kontrolu a stale dufam a modlim sa,aby tam bolo len jedno.Nech to znie ako hnusne chce,rozmyslam nad interrupciou.Viem,ze dve deti naraz nezvladnem.Vzdy som chcela max.dve deti,nikdy nie tri a este k tomu dvojicky.Co som vzdy myslela,ze maju ludia,ktori ich maju v rodine.Pytam sa seba preco ludia,ktorych poznam a su z dvojiciek,maju jedno dieta,prip.dve po sebe a ja musim cakat dvojicky🙁 Nech si kazdy o mne mysli co chce.

Strana
z4