Som tehotná?Potrebujem nutne pomoc

aneta31
9. feb 2021

Ahojte, mali sme sex s priateľom použili sme kondóm a spravil sa do mňa ale nebol deravý ani nič kontrolovali sme to, mali sme ho 20.1. potom 1.2. som dostala krámy mala som ich dostať 31.1. Nemám pravidelný cyklus a skončilo mi krvácanie ale bolesti sú doteraz, ale inakšie trochu, ako svalovica alebo tak, ale nemá byť z čoho, behala som a začalo ma to viac bolieť (podbruško) a dnes som si všimla že mám na podbrušku na obidvoch stranách hrčky, mala som operovaný pruh neviete čo to môže znamenať prosím? Aj výtok mám trochu iný, prosím poraďte

clori
9. feb 2021

@aneta31 urob si tehotenstky test (pokojne 2 s odstupom niekolkych dni, ak by si mala pochybnosti) a pripadne navstiv gynekologa. cez internet ti bohuzial nikto neporadi, ci si/nie si tehotna.

euka210
9. feb 2021

@aneta31 myslim ze tehu toto nie je, skor nejaky iny problem

snazilka_bio_mamka
10. feb 2021

ja nie som expert, ale ked ste mali ochranu, kondom ste kontrolovali, nebol deravi a mala si MS, ako mozes byt tehotna? a taktiez, pokial viem, pri tehotenstve sa nevytvaraju hrčky. Budes mat iny problem ako tehotenstvo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre