Som tretí deň po KET a test je negatívny
Dobry den zienky ma niekto skusenosti ? Dnes som 3 den po KET a test negativny 😕 Myslite zejeto este skoro? Prosim za kazdu odpoved
Ahoj, ja som po dvoch úspešných KET. Pri prvom som mala pozitivny test na šiesty deň a pri druhom som skúsila na 5 deň a bol negatívny. Na šiesty deň uz som mala ducha.
Počkaj ešte zo 3 dni a potom správ test 😉
@adriana_dg Nie, ze myslime si, ze je este skoro. Este JE realne prilis skoro. Pockaj min. do 10teho dna, ale ani na 10ty den po (samotny den KETu sa nepocita, to je den 0) nemusis mat relevantny vysledok. Idealne pockat tych 12-14 dni.
@weja07 dakujem aj ja som mala po ET az 9 den // aj to slabe a potom uz silneli.Teraz mi vkladali 1 embryo ale nerozumiem coto zname zemi vkladali - Expandovana blastocista a 8 bunkove nerozumiem
@nafka0483 Dakujem 11den uz mam ist na krvicku a ja si myslim zejeto este dost skoro testovat lemze to clovek nezvlada
@vierocka888 no krasne nieco take pocut dakujem a blahozelam. Tak pockam a piatok spravim test a uvidime
@adriana_dg To je stadium embrya - najprv je morula, potom blastocysta, potom hatchujuca blastocysta, atd. A 8 bunkove, ze ma uz 8 buniek. Najprv je jedno, rozdeli sa na 2, na 4, na 8...
A potrebujes byt v psychickej pohode, ak to vyslo, tak to proste vyslo. Bez ohladu na to ci sa to dovzies 3 dni po KET, ci 11 dni po. Zbytocne sa stresujes prilis skorym testovanim a tym padom uplne nerelevantnymi negativnymi testami.
Drzim palce ;)
@nafka0483 dakujem mas pravdu ked to ma prist tak to pride no ja pem lezim a relaxujem nic moc nerobim tak uvidime
@adriana_dg Nemusis len lezat - ak ti to lekar vyslovene neprikazal ;) potom privela rozmyslas a analyzujes. Mozes si dat lahku prechadzku, vyjst trosku na slniecko - neviem ako u vas, ale u nas je teraz krasne a kratka prechdzka neuskodi. Pripadne nieco rychle uvar, nejak sa zamestnaj - citaj knihu, umy si vlasy a nakulmuj a pod :D aby si nerozmyslala len nad tym jednym, aby ti isiel rychlejsie cas 🙂 a mysli pozitivne.
@nafka0483 krasne napisane a ty ako?
@adriana_dg ja som mala na 6sty deň ducha ktorý na druhý deň bol silnejší ale na tretí deň je to veľmi skoro testovat lebo sa ešte nemuselo ani uhniezdit
@miirka123 ano mas pravdu moje pre IVF nevislo ale to druhe ano 9 den po Et uz ukazali // krasne cervene pruski a uz mam 6 rocneho chlapceka. Po 6 rokoch som sa rozhodla ze chcem dalse babo tak sme mali mrazacikov tak mi vkladali 1 emryo este 5 mi ostali mam taki pocit zeto bude tehu no neviem iba ten hore to vie
@adriana_dg Ja som nepodstupila IVF, este sme boli len v procese vysetreni, diagnostiky, atd., ale tak info som uz mala nastudovane, ze co a ako 🙂
@adriana_dg KET si mala v piatok? Testuj najskor az dalsi piatok, skor to nema vyznam. Aj uhniezdenie trva par dni a kym zacne rast hcg, tak tiez par dni.
Mne vysiel slaby duch pri prvom na 8. a pri druhom na 9.den po transfere.
Daj si prechadzku a funguj uplne bezne.
Drzim palce
@mikasz dakujem ano transfer prebehol piatok
Dievcata moji dnes som si urobila test adi tak pred 15 minutami ne ranni moc a mam ducha ale velmi velmi slabunki som 4 den po KET a ziadni Pregnyl take nieco nebolo vcera som sa testovala a bol biely test ako snech a dnes?
@adriana_dg Mne to pripada ako presvitajuci kanalik. Prajem ti sice, nech to bude pozitivne, ale stale nechapem naco sa takto nervujes a naco robis zasa testy... ver mi, nepomaha ti to, skor skodi, ale nedas si povedat :-/
@adriana_dg nevidím tam nič. A stále nechápem prečo tak zavcasu testujes. Zamestnaj hlavu niečym iným. Počkaj týždeň a potom testuj. Len sa nervujes. A mala by si byt v klude. Na testy je veeelmi skoro. Ale ze veľmi!
Silno Ti prajem // koľajnice ale isto ich neuvidíš 4 den po ket. Počkaj týždeň.
@adriana_dg ja tam vidím ducha. Ja som sa testovala tiež dosť skoro a od kedy som mala ducha som sa testovala každý deň či to rastie 😄 niektoré to nepochopia a niektoré to chápu ako veľmi sa človek teší a chce vedieť odpoved
@adriana_dg ja tam tiež vidím čiarku ✊🏻 Máš aj foto keď uschol? Držím palce
@miirka123 ja sa tiez neviem dočkať a veľmi sa teším, ale na 3 den po vklade je veeelmi skoro. To je ako merať bazalnu teplotu počas ms.. 🤦🤦 Alebo mohla adriana_dg začať testovať pred vkladom 🤷♀️ je to veľmi skoro si lámať hlavu a sledovať každý test. Stačí začať po týždni a potom už bude vidno. Veľmi Vám prajem // koľajnice 🙏
Ja som začala testovať na 8 deň kde mi bolo vidno ducha a až na 14 ty deň som mala krásne // koľajnice. Ale sme potom o malinké prišli 😭 takže viem ake je testovanie potešujúce ale aj stresujúce.. Chcem len poradiť! A silno držím palce každej jednej 🙏🍀
@miirka123 dakujem ti krasne za pozbudenie uz som si myslile zeho vidim iba ja.Ja si myslim ze na 7 a 9 den uz bude silnejsi boch pomahaj toje iba 4 den a vidno.A ty si ostala tehu ?
@ceklis to uz bolo 5 minut po testovani lebo ked bol mokri som siho nevsimla .Dakujem boh snami
@adriana_dg ja som mala na 6 deň po vklade takúto čiarku a teraz som 14tt. Štvrtok som mala vklad a v sobotu ráno som sa zobudila na bolesť v ľavej strane tak si myslím že vtedy nastalo aj uhniezdenie keďže zmrazené embrio by sa malo uhniezdit sa mi zdá že do 4 dni.
@miirka123 no krasne 😘
@adriana_dg ale hej na 3ti deň si robiť test je skoro každopádne, no ja by som tiež nevydržala tie dni idu neskutočne pomaly 😄 držím veľmi palce 🍀
@miirka123 nemohla som videzat ked som doma a len letim a trosku zajdem na prechadzku a zase len lezat tak uz mi stoho hrabe
@adriana_dg no jasne furt na to myslíš, každý priznak skúmaš 😄 je to pochopiteľne tých 14 dni do testu je nekonečna doba 😄 ale neboj bude to tak ako to má byt 🙂
@miirka123 Ahoj moja dnes som 6 den po KET a dnesni testik vizera takto.Ale nie je to s ranneho mocu

@adriana_dg ahoj. To je veľmi skoro testovať. Počkaj na dáky 10-14 den. Ja som po Et mala na 8 deň az a to len ducha. Až na 14 deň krásne // koľajnice 💞 tak ešte počkaj a buď v kľude, držím palce 🙏