Ahojte baby, pondelok 31.8 som bola na KET, cize dnes som týždeň po ňom. Prisaham že som chcela vydrzat kým pojdem na krv, je to za týždeň, ale teraz som si len tak skúsila spraviť test, je to asi este priskoro, ci ? Ďakujem
@dzulliana super....nie je to priskoro....nebola si nahodou v B.B? Ja som bola tiez 31.8 v B.B na ket
Pri prvom tehotenstve som mala ducha na teste uz 6.den po ket
Momentalne nic...snehobiely test....zacinam sa zmierovat😪
@mirpet nie nebola som v bb, ale v ba. Tak snáď mas pravdu 🙂 a ty nezufaj, každá sme ina počkaj este 2-3 dni. Kedy mas ist na krv ? Ja 14.9
no je tam duch. Predpokladam, ze pregnyl si nepichala? Takze by to malo byt pozitivne 🍀
@mirpet niekomu ukazal az 12-13dpt, takze klud, este nadej je
@cookie29 prolutex som pichala, beriem estrofem a utrogestan zo spoduVerím teda že to vyšlo 🙏
@dzulliana pregnyl/ovitrell atd... to je na ovulku. To obsahuje HCG a moze duchovat. Prolutex je progesteron = utrogestan ten na test nema vplyv
@cookie29 estrofem som začala užívať este pred KET, ten zabraňuje rastu folikul, u mna ovu neprebehla. Skusim testnut o 2-3 dni a uvidím
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.Zisti, kedy má žena plodné dni.Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstvaModrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dzulliana super....nie je to priskoro....nebola si nahodou v B.B? Ja som bola tiez 31.8 v B.B na ket