Som v tom??
Ja tam tu druhu ciarku vidim aj ked fotka je pri zlom svetle, ale treba este pretestovat o par dni, resp. ked meska menstruacia.
Slaby naznak ciarky na tej druhej foto vidim, ale moze to byt aj kanalik. Skus otestovat o 2dni, ci je ciarka tmavsia, ideal vsak pockat do vynechania ms
Ahoj ja som si robila presne ten istý test, všimla som si len jednu čiarku tak to nechala tak a o pár týždňov buuuum fakt som bola tehotná :D a keď som sa sa spätne pozrela na test videla som tam maličkú druhu čiarku, ktorú vidím aj teraz na tom tvojom čiže skús si o pár dni urobiť další test 🙂 držím palce
Nieco sa tam crta. Aprav este jeden test o 3 dni z ranneho mocu a uvidis ci to zosilnie alebo nie, drzim palce 👍🍀
@bambulienka25 musis lepsie kuk na tu druhu foto , ciarka nieje uplna ale z vlastnej skusenosti .moze zacat mysliet pozitivne ,toto je moj prvy nahodny ..a uz som na konci prveho trimestra🥰
Ahojte, chcela by som sa spýtať či je možné, že som tehotná. Predposlednú menštruáciu som mala 4.12. O 28 dní mi normálne prišla, ale mám nepravidelný cyklus. Teraz mi má cca prísť o 2 týždne. Robila som si 2 testy obidva vyšli negatívne, ale asi pred 3 dnami ma začali bolieť prsia a od posledného styku s partnerom chodím dosť často na záchod, tak či je tam nejaká možnosť. Ďakujem za odpoveď
Ja naozaj neviem, fakt tam nic nevidim. Ale ak tam ciarka je, je o dost bledsia ako ta tom vrchnom teste.
Urob test z ranneho mocu, cez den to moze byt skreslene. Kolko ti ms meska?
@mikasz ešte nemeska ale mam také divne bolesti v podbrušku a veľa mliečneho výtoku