Som v tom??
Ja tam tu druhu ciarku vidim aj ked fotka je pri zlom svetle, ale treba este pretestovat o par dni, resp. ked meska menstruacia.
Slaby naznak ciarky na tej druhej foto vidim, ale moze to byt aj kanalik. Skus otestovat o 2dni, ci je ciarka tmavsia, ideal vsak pockat do vynechania ms
Ahoj ja som si robila presne ten istý test, všimla som si len jednu čiarku tak to nechala tak a o pár týždňov buuuum fakt som bola tehotná :D a keď som sa sa spätne pozrela na test videla som tam maličkú druhu čiarku, ktorú vidím aj teraz na tom tvojom čiže skús si o pár dni urobiť další test 🙂 držím palce
Nieco sa tam crta. Aprav este jeden test o 3 dni z ranneho mocu a uvidis ci to zosilnie alebo nie, drzim palce 👍🍀
@bambulienka25 a ruzovy duch neznamená začiatok tehotenstva?
môžeš byť, treba zopakovať znova za pár dní
@bambulienka25 druha ciarka tam.je
@bambulienka25 musis lepsie kuk na tu druhu foto , ciarka nieje uplna ale z vlastnej skusenosti .moze zacat mysliet pozitivne ,toto je moj prvy nahodny ..a uz som na konci prveho trimestra🥰
Ahojte, chcela by som sa spýtať či je možné, že som tehotná. Predposlednú menštruáciu som mala 4.12. O 28 dní mi normálne prišla, ale mám nepravidelný cyklus. Teraz mi má cca prísť o 2 týždne. Robila som si 2 testy obidva vyšli negatívne, ale asi pred 3 dnami ma začali bolieť prsia a od posledného styku s partnerom chodím dosť často na záchod, tak či je tam nejaká možnosť. Ďakujem za odpoveď
Na Tom druhom je duch
Kolko ti meska ms? Lebo toto je negativne
Je tam druha,nieco z toho bude,drzim palce👍👍👍
Ja naozaj neviem, fakt tam nic nevidim. Ale ak tam ciarka je, je o dost bledsia ako ta tom vrchnom teste.
Urob test z ranneho mocu, cez den to moze byt skreslene. Kolko ti ms meska?
@mikasz ešte nemeska ale mam také divne bolesti v podbrušku a veľa mliečneho výtoku