icon

Som v tom??

14. jan 2021
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
baloo
14. jan 2021

Ja tam tu druhu ciarku vidim aj ked fotka je pri zlom svetle, ale treba este pretestovat o par dni, resp. ked meska menstruacia.

mikasz
14. jan 2021

Slaby naznak ciarky na tej druhej foto vidim, ale moze to byt aj kanalik. Skus otestovat o 2dni, ci je ciarka tmavsia, ideal vsak pockat do vynechania ms

stefffania
14. jan 2021

Ahoj ja som si robila presne ten istý test, všimla som si len jednu čiarku tak to nechala tak a o pár týždňov buuuum fakt som bola tehotná :D a keď som sa sa spätne pozrela na test videla som tam maličkú druhu čiarku, ktorú vidím aj teraz na tom tvojom čiže skús si o pár dni urobiť další test 🙂 držím palce

veronice
14. jan 2021

Nieco sa tam crta. Aprav este jeden test o 3 dni z ranneho mocu a uvidis ci to zosilnie alebo nie, drzim palce 👍🍀

autor
14. jan 2021

@bambulienka25 a ruzovy duch neznamená začiatok tehotenstva?

bagre
14. jan 2021

môžeš byť, treba zopakovať znova za pár dní

maria955
14. jan 2021

@bambulienka25 druha ciarka tam.je

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
maria955
14. jan 2021

@bambulienka25 musis lepsie kuk na tu druhu foto , ciarka nieje uplna ale z vlastnej skusenosti .moze zacat mysliet pozitivne ,toto je moj prvy nahodny ..a uz som na konci prveho trimestra🥰

viky_123
15. jan 2021

Ahojte, chcela by som sa spýtať či je možné, že som tehotná. Predposlednú menštruáciu som mala 4.12. O 28 dní mi normálne prišla, ale mám nepravidelný cyklus. Teraz mi má cca prísť o 2 týždne. Robila som si 2 testy obidva vyšli negatívne, ale asi pred 3 dnami ma začali bolieť prsia a od posledného styku s partnerom chodím dosť často na záchod, tak či je tam nejaká možnosť. Ďakujem za odpoveď

mikasz
15. jan 2021

@viky_123 ak by si otehotnela v decembrovom cykle, ciarky na teste by uz boli silne. Ale ak si mala este zac.januara ms, tak teraz si cca v obdobi ovulacie, to moze sposobovat bolest prs aj caste mocenie, alebo caste mocenie moze byt aj zo zapalu.

viky_123
15. jan 2021

@mikasz Dobre vedieť, ďakujem.

mikasz
15. jan 2021

@viky_123 ak robit dalsi test, tak az ked ti ms vynecha.

mamusa34
15. jan 2021

Na Tom druhom je duch

autor
16. jan 2021

Teraz som zrobila pepino

mikasz
16. jan 2021

Kolko ti meska ms? Lebo toto je negativne

majinka81
16. jan 2021

Je tam druha,nieco z toho bude,drzim palce👍👍👍

mikasz
16. jan 2021

@majinka81 kde prosim ta vidis druhu ciarku? Na tom poslednom teste?

autor
16. jan 2021
mikasz
16. jan 2021

Ja naozaj neviem, fakt tam nic nevidim. Ale ak tam ciarka je, je o dost bledsia ako ta tom vrchnom teste.
Urob test z ranneho mocu, cez den to moze byt skreslene. Kolko ti ms meska?

autor
16. jan 2021

@mikasz ešte nemeska ale mam také divne bolesti v podbrušku a veľa mliečneho výtoku

majinka81
16. jan 2021

@mikasz tam na tom mieste kde ukazuje.Je tam naznak podla mna.