Som v tom?
@snazilka_bio_mamka jop
@zuzik1822 11. den ti meskaju? bola si uz na gynde? podla tohto to vyzera ze si v tom, sice ten spodny test je slabsi ale mohla si toho viac vypiť, podla mna je cas navstivit lekara. drzim palce
@snazilka_bio_mamka práve že raný a to som mala glg džúsu.. No ešte nebola lebo niako neni čas.. Áno tak niako..
@snazilka_bio_mamka praveze na tom spodnom teste ma kolajnice ako svet, testovacia ciarka je silnejsia ako kontrolna. len ma tie testy opacne otocene, asi to ta zmiatlo
Gratulujem. Zavolak na gynekologiu a povedz im, ze ti vysiel pozitivny tehotensky test, povedz datum poslednej menstruacie a povedia to, kedy prist.
@amelie2017 a keby že je pozitívny nemali by byť obidve silné alebo aspoň tie kontrolné silne?
Ja celkom nechapem co riesis a v com chces poradit
@belllinka kolko je tu tem .. X Y aj takých aj takých.. A čítala som už aj také čo tu tiež nemuseli byť ale proste tie diskusie sú tu.... Ja by som držala radšej hubu a bola ticho a nič nepísala.. Človek sa slušne pýta.. Lebo každý test je iný raz sa píše tak raz sa píše o duchove raz nie... Ja mám akurát také kde je pozitívne a negatívne..
@zuzik1822 ved mas testovaciu silnejsiu ako kontrolnu, uz lepsie to nebude... hladkaj brusko, vsetko je ok...
@snazilka_bio_mamka ďakujem aj tak skusim keď čas vide
@anjelicek26 no lenže na jednom tak na druhom tak že to mám opačne že na 1. Mám tu kontrolnú a na druhom mám testovaciu..
tak vyzera to ze si 🙂 to ze su tie ciarky rozdielne este mozno nic neznamena, ved kolko zien v takychto temach pisali ze nemali silne ciarky a tehotne boli, uvidis podla toho ci si chces este spravit nejaky iny test alebo pojdes rovno na gyndu 🙂
@belllinka to vážne? Takáto reakcia hneď ráno? Zle si sa vyspala ci si takáto stále?
@zuzik1822 už sa len objednaj ku gyn- nič iné ty už robiť nemôžeš. On ti povie vsetko' - len sa ho spýtaj vsetko co ta zaujíma. Povedz mu ze ti ms mešká 11 deň a ze máš pozitívne trhu..testy
@zuzik1822 ved to je jednoduche. horny test vychadza slabsi oproti kontrolnej ciarke, elbo si mala menej hormonu v moci, dolny je silnejsi, elbo bolo hormonu zas o cosi viac.
testy je zbytocne robit casto, ayvse hladina hormonu moze kolisat v zavislosti od toho, v ktorej casti dna test robis a ako vela si vypila. ranny moc je najkoncentrovanejsi a rpeto je tam hormonu najviac.
kontrolna ciarka sluzi na skontrolovanie, ci ej test funkcny a na porovnanie s testovacou ciarkou. testovacia ciarka ak tam je, akakolvek, uz ej test pozitivny. samozrejme tam musi byt aj ta kontrolna.
a gratulujem, je to jasne tehu
@katarinka89 no ja neviem ale vyzerala tak že jej čosi vadilo.. No keď sa nemá kam buď človek obrátiť alebo chce čosi vedieť alebo poradiť nijako ale názor vedieť iných..
// = tehotná

@zuzik1822 prvy test je vrchny?