icon

Som v tom?

nikina5555
17. máj 2023

Ahojte chcem sa spýtať mala som nechránený pohlavný styk aj sa spravil do mňa na 8 deň cyklu tri dni po ms vtedy mi kalendár ukazuje "neplodne dní" som už 5 deň po styku ale dnes som mala chvíľku priesvitný výtok je tam šanca že by som bola v Tom?ďakujem za odpoveď

kkovacovak
17. máj 2023

@nikina5555 ja mám "chvíľku priesvitný výtok" asi 80% cyklu a nie som každý mesiac tehotná takže neviem ako si to podla toho zistila. Ak nechceš otehotnieť tak prečo máš nechránený styk? A ak chceš tak snáď vieš kedy je najväčšia šanca a kedy nie. A hlavne to či si tehotná sa dozvieš o pár dní keď si budeš po vynechanej menštruácii robiť test. Tu ti to nikto nepovie lebo to nikto ani nevie.

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
nikina5555
autor
18. máj 2023

@ruzovakobyla1 ja sa len pýtam rady od skúsenejších či je ten šanca nemusíš byť hneď pohoršena

zuzanna33
18. máj 2023

@nikina5555 Výtok nemusí byť príznakom ešte počkať spraviť test a odber krvi u gynekológa jedine potvrdí tehotenstvo

miskamicha
18. máj 2023

@nikina5555 zrejme nie. priesvitny vytok znaci plodne dni...teda par dni pred ovulaciou.

nelca0510
18. máj 2023

@nikina5555 apka nepozná tvoje telo. Určuje len nejakú štatistiku. Keď bude meškať menzes,urob si test.

jaskolka
18. máj 2023

@nikina5555 výtok nemusí byť absolútne priznak tehotenstva. Aj keby si náhodou otehotnela, tak je celkovo skoro na nejaké príznaky.
Skôr bysom tipla, že máš momentálne ovulaciu a tento výtok to potvrdzuje.

stellarstar
18. máj 2023

@nikina5555
1. Apka nie je spojená s tvojim telom tak nemôže vedieť kedy máš ovu
2. Výtok môže byť príznakom ovu
3. Na zistenie tt sa robí tt test s tým že návod treba riadne preštudovať

domka222
18. máj 2023

Myslím, že v tomto čase skôr ovulácia ako tehotenstvo

lauriik
18. máj 2023

@nikina5555 šanca je vždy. Teraz to ale nezistis. Počkaj či pride ms a ak nie potom sprav test.

julia2002
Odpoveď bola odstránená