icon

Špinenie a bolesť brucha. Čo to je?

lusmi
4. feb 2013

ženy poraďte pred 4dňami som si myslela že dostanem krami lebo ma bolelo brucho ale nakoniec za tie 4dňi som sa ako keby čistila v noci nič ráno keď som šla do prace som si dala tampón preistotu ale za celí deň bol len trošku špinavý a tak sa to opakovala 4dni čo to može byt, mal niekto niečo také,lebo ešte kamarátka my vravela že ona tak mala a nakoniec zistila že bola tehotná ja som si test včera robila ale nič

muca1212
4. feb 2013

choď ku lekárke, môžeš byť tehotná, alebo môžeš mať zdravotný problém, to ti potvrdí len gyn.

lilyen2011
4. feb 2013

či si, alebo nie si tehotná ti odtiaľto asi nikto na 100% nepovie, v tom ťa ubezpečí len gynekológ... mohla to byť len slabá MS, prípadne môžeš byť aj na začiatku tehu. Choď ku dr, nech ti spraví odber a tam sa uvidí, či si tehu alebo nie. ... Ja som cítila, že som tehu pri prvom mi navreli prsia a išlo z nich kolostrum, pri malej som zase chodila každých 10min na WC cikať a bola som "iná" moje klasické rýchle tempo, ktorým som bežne robila všetky úkony bolo v nedohľadne, po chvíke som sa zadýchala, proste som už nevládala tak ako pred pár dňami a stále som si musela dávať "pauzu" pozri každé telo je iné, ak chceš počkaj ešte aspoň 2-3dni a skús test znova, môžeš byť len prechladnutá, je tu veľa možností prečo tá MS bola len takáto slabá. Ak je bábo plánované držím palce, ak nie tak potom podobne. Veľa šťastia 😉

ewisam
4. feb 2013

Pravopis parada 🙂 , ale ak mas pochybnosti, alebo ta nieco boli navstiv svojho lekara. Ak nie, zopakuj si tehotensky test s vacsim casovym odstupom.

bashka
4. feb 2013

v prvom rade nie tampon cely den 😕

kokorunecka
4. feb 2013

Ja mám bežne menzes tak, že idem v noci vykrvácať a počas dňa len, kde tu čo..

ani3012
4. feb 2013

@lenka3007 vytiahni tú guľu 🙂

lenka3007
4. feb 2013

uz som tu @ani3012 😀

Tak predpokladam, ze ked si mala sex, tak tehotna mozes byt... aj ja som mala, aj ja mozem byt .. ale nie som😀 😀 😀 dalsie odpovede hladaj na gynekologickom oddeleni v tvojom meste 😀 Pekny zvysok dna 😀

katra52
7. feb 2013

@lusmi no čo ako? bola u dr.? ja som to tak mala minulý cyklus a 10 dní,ani tehu ani nič iné.dr. skonštatoval ,že sa aj take veci dejú...

bubu4125
7. feb 2013

chod ku dr...ja som mala ms takú istú a mala som zápal a dosť silný...ale ja som mala bolesti celý cyklus a v strede cyklu špinenie...ms bola krátka a slabá ako obvykle ....