Špinenie a bolesť pod bruchom

misalkdiana
2. máj 2022

Ahojte dievčata ale chcla by som sa vas spytat z mužom sme mali nechraneny sex po menstruacii hned ako mi skončila a snažime sa o babätko a o par dni ma začalo boliet riadne pod bruchom a križe od vtedy som stale unavená a celkom vyčerpana ale to mi až tak neprekaža ako to čo sa mi deje o par dni mi prišlo tale ružove zvytokom ..a mala som dostat menštruaciu 24 .4 a včera mi prišlo take ružove špinenie byzera to ako menštruacia a boli ma pod bruchom stale prosim poradte tehotenaky test mi nevychadza tak ja neviem

clori
2. máj 2022

@misalkdiana tie bolesti boli kedy? mohla si mat ovulaciu. tiez mozes mat oneskorenu menstruaciu kvoli hormonalnej nerovnovahe - anovulacny cyklus (ovulacia nenastala) alebo cysta - preto to spinenie, ale to prejde. 99% cyst si zeny ani nevsimnu a nikdy im ju gyn ani nestihne zdiagnostikovat. zopakuj si test o par dni este neskor, ak bude negativny, chod ku gyn aj tak na vysetrenie, skontroluje ta pre istotu ultrazvukom a da ti vyvolavacku (v pripade tehotenstva vyvolavacka nevadi, iba tehu podpori). ak to tehotenstvo nebude, do 1-2 tyzdnov ti pride menstruacia uz normalne.
do buducna odporucam skusit merat bazalnu teplotu, krivka ti ukaze, ci ovulacia bola alebo nie a podla toho si pripade usetris nervy, ci sa (ne)jedna o tehotenstvo.

misalkdiana
autor
2. máj 2022

@clori bola som u doktora a čo sa. Týka cisty mi povedal že je všetko v poriadku len ja neviem no od vtedy ako sme to spravili mi je dako divné a menštruácia mi nikdy nemeskala. 6 dní a nakoniec hneď ako sa začne mesiac som dostala toto spojenie a boli má aj pod bruchom aj kríze tak ja už fakt neviem celé je to divné ďakujem za odpoveď

clori
2. máj 2022

@misalkdiana tak ti zostava len cakat. mozes kazde 3-4 dni skusit test. ale skor to vyzera proste na obycajny anovulacny cyklus. k ovulacii tiez moze este prist, takze ak chcete babatko, normalne pokracujte v snazeni sa, majte pravidelny sex. momentalne pre to nevies viac urobit. je tiez mozne, ze spinenie uz je rozbiehajuca sa MS - pockaj ale na plnu krv. ak ti je divne, je to hormonalnou nerovnovahou. je to normalne. ja pri 50-60-dnovych cykloch som sa citila tiez fyzicky velmi zle. spinenie, bolesti, rozne pocity. ulava prisla potom s mentruaciou. u mna za to mohli vzdy cysty, ze mi zblbol takto neprijemne cyklus.

misalkdiana
autor
2. máj 2022

@clori no môže byť uvidime no dakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre