Špinenie a možné tehotenstvo
Ahojte, s mužom sa snažíme už dlhé mesiace o dieťatko, v týchto dňoch (nie)očakávam menštruáciu. Vzdy po pohlavnom styku sa mi už tretí deň objavuje také jemné špinenie, ale naozaj len také svetloruzove, alebo svetlo hnedé. Mozw to znamenať aj tehotenstvo? Čítala som niekde že sliznica môže byť prekrvena. Len by ma zaujímalo či sa to niektorej z vás stalo? Robila som si aj test 3 dní dozadu a vyšiel takýto .

Kým ti nemeska, zbytočne robiť test, práve pre to špinenie, ktoré môže znamenať bud ako pises prekrvenu sliznicu a tehotná byť môžeš, ale môže to byť aj že sa neujalo a príde menzes. Keď tam niečo vidíš, urob o pár dní a keď to nebude silniet, tak čakaj menzes, alebo ešte lepšie, zajdi na gyn a budeš mat istotu 🙃 ale držím prsty aby bolo tak ako chceš
Ja tam nieco vidim. Aj ked s mamatestami nemam dobru skusenost. Mne tam vzdy strasne presvital kanalik a vyzeral ako slaby naznak ducha.
A ja som minuly tyzden mala po styku 3krat slabe spinenie. No a tyzden na to, som si robila test (vcera aj dnes) tak je negat 🙂
Autorka ako si dopadla???
@kuko55 nijako nie som tehu 😔
Ahoj,asi som trafila dobre na teba teraz, tiež mám tento problém s testom a špinením menzes mi mešká už 9ty deň akurát včera som začala len špiniť test som si spravila už 2x s rovnakým výsledkom ako ty premýšľam nad dalším pokusom testu ,pretože príznaky tehotenstva sú intenzívne a nedáva mi to pokoj celé dni... daj mi vedieť ako si dopadla s tým ty ďakujem vopred🤗

@cherry_cherry ďakujem ti krásne za odpoveď, no uvidíme , zajtra skúsim ráno test 🙂