icon

Špinenie a možnosť tehotenstva

sylwi23
11. máj 2025

Ahojte chcem sa opýtať mala som dostať menštruáciu min. mesiac mi tiež blbla a nedostala som ju poriadne ako mám. Mala som len veľmi slabučkú. Tento mesiac som ju mala dostať asi pred 4 dňami, ale namiesto toho som dostala take hnedé špinenie a keď idem na wc len ráno trocha krvi vidím málinko ,keď sa utriem normálne mi takto začína MS.
Ja mám malú má 14 mesiacov a kojím ešte a mám už dlhú dobu pocit, že hormóny mi blbnú... No teraz tento mesiac ako mi meška tých pár dní a na vložke skoro nič mám taaké bolesti slabé v podbrušku ako pri MS. Práve som si urobila HCG test a skoro som sa rozplakala mám tam slábú druhú čiarku. Antikoncepcia bola Pharmatex a podla môjho počítača sme v tento mesiac v tých dňoch najplodneších nemali sex akože 7 dni pred a 3 dni po ale to je neskoro(jedine že by sa mi ovuácia posunula, ale ten počítač mi ju ukaze), dieťa vôbec neplánujeme a strašne sa bojím aj mimomaternicového, ktoré som už raz prežila tiež som vtedy mala špinenie, ale strašné bolesti len na jednej strane toto je iné ... Ja som v žiadnom zdravom tehotenstve nešpinila len raz pri prvom som mala hnedý výtok dva dni.. Viem, že mám nízky progesterón lebo pri poslednom som brala také čípky. Strašne sa bojím. Nemôžem tomu veriť, že mám na teste slabu druhú čiarku. Mohlo by ísť aj, že potrácam? Preto ta slabunká krv?
Inak ma nič nebolí len mám tlak v podbrušku ako pred alebo pri MS ale tak inak.
Ja som už skúsená mamina a tento krát som nič necítila lebo mi prišlo nemožné byť tehotná lebo nemám ani normálne menštruácie...
Len ja pri MS nemám žiadne bolesti ani tlaky preto som si urobila ten test lebo som nafúknutá ako lopta a MS nikde ani silnejšia len trocha krvi minimalne takej starej....
Mám len 1 Intimku celý den a v noci vôbec nic proste akoby to malo celé prejsť a skončiť a MS nikde...

denisa_deniska
11. máj 2025

@sylwi23 zajtra si kúp digi test, a otestuj, nič iné ti nezostáva. Test si si robila akej značky?

sylwi23
autor
11. máj 2025

taky dobré máme nové testy. Kupovalal som si ich ako ovulačné a bolo k tomu asi 10 tehotenských značka- Easy@Home 10 mIU/ml majú byť veľmi presné. Mňa test ešte nikdy neoklamal. Inak mňa potom jedná vec napadla, že ja sa každé ráno meriam mám Lady Comp a vždy v čase menštruácie mám teplotu dole a keď mám už len náznak krvi tak mi ide drasticky dole. Dnes ráno bola 37 a iné dni bola tiež vyššia ako obvykle, ale prikladala som to tomu, že sa mi proste iba dostaví.... Pozerala som sa v tom Lady compe, že 22.04 podla neho som mala vtedy ovuláciu ,ale mi sme presne v tých dňoch nemali sex iba raz 8 dní predtým a potom 3 dni potom asi dva krát po sebe.... Toto je pre mňa asi taká strela, že nechápem čo sa stalo a viem, že som tehotná lebo mám ten tlak v tom podbrušku a minimálne nič na vložke...Ja mám len jeden vajcovod čiže tehotná môžem byť len každý druhý mesiac a používam pharmatex ,ale raz jediný krát asi 8 -9 dní pred tým ako mi ten počítač ukazoval ovuláciu, ktorá mala prísť až o 9 dní sme mali 5min sex v kúpelke naplno úplne neplánované a nemala som tu čípku lebo som vedela, že mám ďaleko do ovulácie a čípku som tam nemala po ruke a mne hormóny strašne blbnú a mávam veľmi neskoro ovuláciu a cyklus až 33 dní. Bojím sa asi všetkého ,ale čo už nikdy v živote nechcem prežiť je mimomaternicové to bolo peklo, ktoré neprajem žiadnej žene skoro som vtedy zomrela . Mala som 10cm hematóm z toho ako dlho bol vo mne plod. Nemám slová keď sme mali ten sex testy ovulacne som mala tiez negatyvne aj sa meriam...čítala som že Špinenie na začiatku tehu je a môže byť aj kvôli progesterónu ale aj kvôli implantácii vajíčka do maternice.... Ja som nikdy nemala len pri prvom také hnedé výtoky....

sylwi23
autor
12. máj 2025

Dnes som testovala 4 testy všetky abolutne spolahlive všetky sú poz. čiarka je oveľa silnejšia ako včera takže HCG mi stúpa, ale ja to už ja začínam cítiť.. Klasická migréna a iné veci.... Ja tomu nerozumiem ako sa to mohlo stať podla ovulácie a počítača je to tak minimálna šanca nikdy v živote som takto neotehotnela poznám svoje telo aj ten pc a ešte aj testy ovul.boli negat... Inak okrem toho jedného krátu 9 dni pred Ovulaciou som mala Pharmatex. Zatial to u nás nik nevie. Mám už len minimálne take hnedé ,ale skoro nič ani by som si to nevšimla.