icon

Špinenie a tlaky v prsníku. Som tehotná?

zuzu_79
22. apr 2014

Ahojte kočky, doteraz som mala menzes pravidelne a asi 6 až 8 dní a teraz mám len špinenie, tlaky v prsníku a bolesti v podbrušku,
užívam inofolic, može to byt po 8 rokoch radostná novina? Po akej dobe mi to ukáže test? A mám si ho vlastne urobit?
Alebo to bude planý poplach?
Dakujem za komenty :-P

diverso
•
22. apr 2014

Ahoj mavala si spinenie pred ms ? V den ocakavanej ms som mala slbucke hnede spinenie s kvapkou krvi..myslela som ze sa mi a druhy den rozbehne ms ale nestalo sa tak.spinenie prestalo a nakoniec som bola tehu.

hrosikjanka
•
22. apr 2014

Ja som to mala rovnake priznaky tehu ako ty asi po 5 dnoch od oplodnenia. Test mi ukazal ze som tehu tak som letela na ultrazvuk a mala este nebola ani v maternici. No ja som sa nedala a o tri dni som zasa naklusala a dnes sa tesim zo zdravej bambulky. Drzim prsty nech to aj Vam vyjde.

amonda
•
23. apr 2014

ak som spravne pochopila,tak uz mas termin ms za sebou,tak smelo testuj, uz sa ti tam cosi ukaze 🙂 ak to tam bude,tak moc blahozelam 🙂

mima207
•
28. apr 2014

ja mam podobny pripad s priatelom sa snazime o babenko a uz 24teho som mala dostat.....zatial sa nedostavili vcera mierne spinenie a dnes tiez ale len taky hlien s kvapkou ....alebo skor naznakom krvy.........take nieco som nikdy nemala mozem byt uz tehotna???