icon

Špinenie deň pred menštruáciou

domiiini
31. okt 2019

Ahojte, chcem sa spýtať.. Zajtra mam dostať MS,pred 13 dňami sme mali s priateľom sex a stalo sa co sa malo stať. Dnes sa mi objavilo spinanie, také 4 kvapky.. Kebyže si zajtra spravím test, tak mi môže ukázať dve čiarky? Už jedno dieťa mam.. Toto som ale neriešila, bo som ani nevedela kedy sa to stalo ani ze som tehotná 😂

giuli
31. okt 2019

Asi sa ti rozbieha MS....niekedy test ukaze aj 2-3dni pred vynechanim MS...,ak si myslis ,ze si kludne mizes test skusit....

domiiini
autor
31. okt 2019

@giuli no to vždy mi príde ako idem na záchod cikat potom hneď príde ms.. Teraz nič.. Už ani na toaletnom papieri

giuli
31. okt 2019

@domiiini nemusi sa spustit hned naraz....ale ak mas pochybnosti ,kup test ...

domiiini
autor
31. okt 2019

@giuli práveže toto mi nikdy nerobilo 😊asi počkám ešte 2 dni

vinejka6
1. nov 2019

Áno, kľudne to môže znamenať tehotenstvo, ale aj to, že príde menzes. Na istom si budeš, keď si urobíš test 🙂
Ja keď som si našla kvapky krvi po toalete a mala som špinenie, bola som tehotná.

domiiini
autor
1. nov 2019

@vinejka6 ráno zasa špinenie.. Skôr taký hnedkasty výtok v 3 kvapkách.. A nič potom.. Test negatívny.. Dneska by som mala dostať MS.. Ale toto som nikdy nemavala... V tehu som rad spinila keď sme mali sex..ale včera sme ho nemali.. Tak uvidím zajtra co bude

vinejka6
1. nov 2019

@domiiini ak nepríde menzes, skús ešte urobiť test o 2dni. 🙂)

domiiini
autor
1. nov 2019

@vinejka6 no vyskúšam počkať, ja keď to čakanie je cele zle.. Ale keby ze som tehu tak mam aspoň darček na vianoce pre priatela ale asi aj pre všetkých a dôvod sa odsťahovať od svokrovcov na koľko by sme boli už 👨‍👩‍👧‍👦

vinejka6
1. nov 2019

@domiiini držím prsty, nech je to tak, ako si ty zelas 🍀🍀🍀🍀

domiiini
autor
1. nov 2019

@vinejka6 ďakujem krásne 🙏🏻💐

domiiini
autor
1. nov 2019

@vinejka6 tak nič prisla ms ... ani raz sa mi nestalo že by mi prisla takto ms.. som si mysela ze som tehu.. edže sme dva x spali bez ochrany .. nevadi ideme dalej..🙂

vinejka6
1. nov 2019

@domiiini príde to vtedy kedy má 🙂 ❤️

mrkvicka26
2. nov 2019

Ahojte žienky zistila som že som tehotná čo mu sa strašne tešíme už nám to aj potvrdili zistili mi cez odber krvi že som tehotná , čomu sa strašne s manželom tesime, len som začala sa špiniť dva dni take hnede potom nič a pred troma dňami také červeno ružove krvácanie ale len keď idem na potrebu ako sa utrem a pár kvapiek na vlozke , neviem či sa máme báť alebo nie.....ak bude všetko poriadku bude to naše prvé babo

domiiini
autor
2. nov 2019

@mrkvicka26 aj ja som spinila ale hneď kap sme mali sex vraj sme to prerazili a objavuje sa to.. Ale ja som hneď išla na druh deň k Dr.. 😊 Takže radšej by som išla k Dr.. Isto je istota ✌🏻😊

mrkvicka26
2. nov 2019

@domiiini a potratila si či? ale nevoľnosti mám stale spinim dvakrát za deň není to zase veľa spinenia

domiiini
autor
2. nov 2019

@mrkvicka26 nené 😊 mam krásneho syna.. Mne to po 2 dňoch prestalo 😊 radšej skoč aj na pohotovosť ja by som šla.. Kľudnejšie by som spávala 😊

mrkvicka26
2. nov 2019

@domiiini ďakujem správam ako zabitá 🤣🤣🤣🤣ale že pri prvorodičke že je to normálne tak neviem nespinim sa vela len pár kvapiek ani bruško ma nebolí nemám ani kŕče

domiiini
autor
2. nov 2019

@mrkvicka26 tak každý ako chce 😊ja som bola tiež prvorodicka 😊 ja by som šla, ale ak sa cítiš dobre tak je okej

mrkvicka26
2. nov 2019

@domiiini áno cítim sa súper ☺️☺️☺️☺️