icon

Špinenie na gaťkách. Môžem byť tehotná?

aisha1011
9. júl 2009

babulky...chcela by som sa opytat ktora ma so spinenim skusenost...uz od vcera mam na gatkach take hnede spiennei..vcera to bol taky hendy vytok...taky slabo hnedy..no dnes uz spinenie...mozem byt tehotna..alebo to je len znak ze pride mrcha???🙂

Strana
z4
nikolamltl
29. jan 2017

Ja viem moja 🙂 hlúposť z mojej strany 🙂 zajtra ráno. Skočím k DR
A dám vedieť 🙂

nadusa1113
31. jan 2017

@nikolamltl takto isto som to aj ja mala a potom mi to nedalo a o tyzden som si spravila testy a bum bac // 😀😀 dneska u lekara a ten to potvrdil 😀😀

marrycvengrosova
29. jún 2021

@aisha1011 dobrý deň pred 6 dňami som si robila tehotenský test dva dni na to opäť obydva mi vyšli pozitívne.. včera som bola u mojej doktorky nechcela mi brat krv že podľa testu čakám bábo na 100% dnes ráno som sa zobudila a mala som na nohaviciach trochu krvi spinim od rána a vôbec to není silné ako menštruácia len tam po troške pod bruškom mám takú divnu bolesť neviem to ani opísať volala som doktorke a že ak sa ti nezlepší zajtra mám prísť ... Ale prišla som si po radu mám strašný strach že potratim ďakujem

cervena90
16. aug 2025

Ahojte baby chcela by sa spýtať špinenim mam slabú ké špinenie hnedo farby.. Pociťujem bolesť prsou s boku sú plnšie prsa. . Mala som aj pod bruško bolesť kŕče dolnej časti krížov meškám ie ms mam 9dni.. Test som sy ešte nerobila prišlo špinenie.. Môže sa jednať tehotenstvo.. Skúsenosťi nemám nebo este deti nemám.. Ďakujem

Strana
z4