Špinenie namiesto menštruácie
ahojte babenky 😉 ma niektora z vas skusenost so spinenim namiesto mensktruacie?? 😒 šoinenie prislo nacas prave vtedy ded mala prist menstruacia,,,, 😖 to spinenie trvalo dva dni nebolo toho vela bolo to malo a bolo to hnede,,,dufam ze mi aspon niektora z vas poradi ,, 😖 nieje to nic vazne??
@evittam ahoj...tak dnes som bola u doktorky.... Povedala mi ze pockame este do 29.10. Nakolko neni babo ete vidiet....len nejake zlte teliesko...predpisala mi femibion 800... Ted cakat do 29.10. A dufam ze malinke bude uz v maternici a bude vse ok.... lebo vobec netusim co to zlte teliesko je... mozes mi poradit? 🙂 moze sa stat ked uz som mala pozitivne testy, ze to este moze dopadnut zle? alebo ako? vobec tomu nerozumiem.... dakujem
ja sa k vam pridavam... cyklus mam uplne pravidelny, vcera som to mala dostat a nic a dnes len take slabucke spinenie, ziadna krv, brusko ma boli stale akoby som to mala dostat, lebo ja mavam kazdy mesiac velke bolesti a aj silnu menstruaciu a teraz nic... testy som si robila dva, jeden vcera a jeden predvcerom a uplne negativne, zajtra sa chystam spravit dalsi... je ale normalne, ze mi je zle ako keby som mala menstruaciu? a drzte palce, nech je z toho mimco 🙂
@elskerka Ahoj, ja som na tom úplne rovnako! Ako si na tom ty? Dnes na teste nič, uvidím zajtra. A ty ako?? 🙂
@karolinka21 nic veru, ale asi to moze byt aj prechladnutim, ked tak nad tym premyslam :/
@elskerka
@karolinka21 ahojte, aj ja sa pridám, dnes mám dostať MS, zatiaľ nič, tak dúfam, že ani nedorazí. Mala som akurát špinenie 3 dni také do hneda a skončilo včera. Dnes čistý bielkový hlien. Ráno test negatívny. Tak držte palce.
@elskerka @snubenci08 A koľký DC si dnes?
Ja mám tiež len také špinenie. Včera som manžela sklamala, a aj ja som bola nešťastná, lebo som si myslela že už idem dostať MS 🙂 Test bol dnes tiež negatívny, ale ktovie, možno zajtra nebude, uvidím 🙂
Držím vám palce!
@karolinka21 ja som 30dc. Normálne teda 29DC. Dnes ne-mám dostať.
Ahpjte kocky.meskaju mi tri dni.do vcera rana som si myslela ze som dostala ale bolo to len spinenie tmavocervene az cierne a len kusok.potom to prestalo a do dneska rana uz nic.podbrusko pobolieva ale tak mierne.prsia naliate.a unava velka.pridem poobede s prace a lahnem si do postele.
ahojte ja som mala dostat mrchu vcera no namiesto mrchy mam iba spinenie take hnede s trochou krvi bazalnu mam pomernu vysoku 36,8-37.este pred tymto spinenim som styri dni dozadu trochu zacal aspinit ale len trosicku cistej krvi,mate s takymto niecim niektory skusenost?myslite si ze by som mohla byt tehu?
@monika123654 ano, kludne mozes byt tehotna. Ja som dostala v case ms spinenie, ktore som mavala vzdy tak dva-tri dni spinila a potom som dostala normalnu ms. leže vtedy mi trvalo špinenie týždeň, bolo mi to divné a tak som urobila test a mala som dve čiarky. Špinila som asi mesiac, aj ked som brala tabletky proti krvácaniu. Potom to prešlo samé, ani neviem ako 🙂
Ahojte prosím vás, styk som mala minulú stredu a dnes som mala slabé krvácanie, menzes som dostať nemala, môže ísť o uhniezďovanie?? Cítim aj bolesti v podbrušku, viem, že menzes to nie je ...
@monicka79 ved aj ja som vzdy tak trochu spinila pred mrchou ale tak o dva dni sa my vzd pustila a silna.ale teraz uz je tot treti den co len spinim a bazalnu ma stale zvysenu.dufam len ze uz nam to konecne vyslo a budem tehu
ahojte,ja som mala ms 30.9,2 dni skor ako mavam,10.10 sme mali styk ,manzel sa do mna neurobil ,a ako na potvoru som potvoru som o dva dni mala ovulku,teraz mam dostat mrchu 27ho, bolia ma krize,mavam bolesti v podbrusku,a citim sa ako by som bola v tom ...uvidim co bude
@monika123654 skús urobiť test, možno tam niečo bude.
cavte baby tak robila som si testik ked som v case kedy mala prist mrcha spinila test vysiel so slabym duchom ale je ho pekne vidiet.spinenie trvalo tri dni a ten treti den ako som si robila test sa my spustila mrcha ☹ ako je mozne ze my ukazalo ducha ked my mrcha dorazila sice po troch dnoch meskania co sa my vobec nestava ze my meska.myslite si ze by som si mohla urobit este jeden test ci ciarka stmavne alebo ide o ten horsi pripad 🙂
Mne dosla mrcha neska
Ahojte baby 🙂 Prosimvas, v skratke mam nepravidelny cyklus cca tri-4krat do roka, naposledy som mala presne pol roka a hned na to 21 dnovi (kedy mi doktorka potvrdila, ze stitna zlaza by uz nemala robit problem, ze uz je v norme) a odvtedy nic az doteraz. mala som 17. ma bolel pravy vajecnik a mala som aj dalsie 2-3 dni hlienik - co vacsinou u mna znaci ovulku a presne 14 dni na to(prvy krat co mam odsledovanu lutealku) mi vecer zacalo spinenie ako pred mrchou - teda nasla som si len na toaletaku krv. V ten den a aj cely nasledujuci som mala normalne kramovske bolesti brucha... ale nic ine sa nedialo.. vlozka cista, zase lene vecer raz som s inasla na toaletaku. Myslela som, ze sa asi pomaly rozbieha... lenze dalsi den zas nic, az vecer raz na toaletaku. Aj ma napadlo, ci to nie je nahodou zahniezdovanie vajicka, ale nemyslim si, ze by zo zahniezdovania trvalo spinenie tak dlho. Dnes je to 5. den a vzdy ten isty scenar. Test som este nerobila, lebo aj keby to bolo tehotenstvo, tak je myslim si este skoro. Mate niekto podobnu skusenost? Dik vopred 🙂
Ahojte zeny 🙂 aj ja mam mesto mrvhy teraz tri dni spinenie a dnes som mala aj krv ale iba ked som sa utrela a strasne bolesti v podbrusku.. :(

@evittam dnes na dvoch testoch // 🙂