icon

Špinenie namiesto menštruácie. Som tehotná?

cincila77
14. okt 2011

Dobry vecer, mam 20 rokov a je to prvykrat, co sa u mna vyskytlo nieco take. Stale mavam viacmenej pravidelnu menstruaciu, antikoncepciu nepouzivam. S priatelom si davame pozor, nechraneny sex mavame jedine 2-3 dni tesne po menstruacii. Tak to bolo aj pri poslednej menstruacii, no aj v tomto pripade si priatel dal pozor. Ked som teraz cakala menzes, namiesto toho asi tak v 26. den som dostala hnedy vytok, ktory trval asi tak 5-6 dni. Aj pocas tohto hnedeho vytoku sme mali sex, takisto nechraneny, no opatrny. Teraz uz 2.den mam klasicky biely vytok,ktory mam stale, cakala som ze pride menstruacia po tom hnedom vytoku, no nic. Chcem sa opytat, co to znamena a ake to moze mat dosledky, planujem ist k doktorovi, no chcela som sa najprv poradit takto. Zistila som, ze toto je jeden z prejavov mozneho tehotenstva, no toho sa prave obavam. Dakujem za vasu skoru odpoved.

ivkafr
3. nov 2013

@majka_3 jeeemine🙂))ja som si toho vobec nevsimla 🙂 no pekne 😀

katikom
3. nov 2013

neboj dam veieť v piatok pojdem ku lekárovy 🙂

moni80
3. nov 2013

Ahojte dievčatá, dnes sem píšem po prvýkrát 🙂 ale posledné 4 dni nerobím nič iné, len čítam Vaše príspevky 🙂
S manželom sa už dlhšie snažíme o bábätko - mrchu som mala 2.10.2013 a dnes je to presne 4 deň, čo mi mešká.
Som z toho riadne na nervy, pretože sa stále kontrolujem a hľadám príznaky tehu... mám pocit že mi z toho začne šibať.Test som si robila dnes ráno, bohužiaľ negatívny a od rána mám bolesti ako pred mrchou.
Nezostáva mi nič iné ako čakať a dúfať, že tento mesiac nakoniec predsa nedorazí.
Som rada, že som zavítala na túto stránku, pretože Vaše príspevky mi dávajú nádej 🙂

cincila77
autor
3. nov 2013

@ivkafr @majka_3 Ahojte, dakujem za rady, ale je tomu uz ozaj dva roky.. ako ten cas leti 🙂 no doteraz neviem co to vtedy bolo, ajked odvtedy sa mi nic podobne nestalo. Lekar ma nastrasil, ze to moze byt aj.mimomaternicove tehotenstvo, velmi som sa zlakla, ale chvalabohu nic 🙂 pekny vecer

nevesta83
6. nov 2013

Ahoj ja mám mať menzes 9. 11. len od 30 už dodnes špiním mám hnedý výtok. V pondelok som bola u doktora predpísal mi na to duphaston že do 5. dní buď dostanem menzes alebo nedostanem a som tehotná. Už mám z toho strach lebo špinenie neprechádza ani menzes sa nespúšťa. Robila som si testíky včera na jednom slabulilinká čiarka o 2 hodiny ju už bolo vidno a dnes už nič. je možné že som na začiatku tehu alebo mám mimomatrenicové tehotenstvo.

liena87
7. nov 2013

Pekný večer,
moja otazka znie: z počiatku som si myslela že mam mykozu nakoľko som mala tvarohovity výtok, no po dni problem ustal a zmenil sa tak že výtok bol slabo ružový a momentalne sa po dni zasa zmenil na hnedasty... Viem ze mam ist ku lekarovi to mi je jasne,... ja len ci s tym nemate uz skusenosti , ze preco a kvoli comu ...
Dakujem

bibiaanna
18. nov 2013

ludia prosim vas poradte mi som mlada baba, mam staršieho priatela a nemam pravidelnu menstruaciu.. ale teraz som mala mat už pred štyrmi dnami a nemam a vždy ked mame styk tak ked už pocituje vrchol vyytiahne a da to mimo .. a mam taky biely vytok mam byt z čoho tehotna ked si je vždy istýy ?

ennynka
18. nov 2013

@bibiaanna mozes aj nemusis byt.urob si test.a nabuduce sa chrante aj inou metodou ako ze to z teba len vytiahne ak nechcete dieta...

bibiaanna
18. nov 2013

ale on si je vždy isty , to nie že vytiahne a už ale ešte sa musi dorobt chvilu .. amam byt zz čoho tehotna ked sa do mna nevystriekal ?

bibiaanna
18. nov 2013

vždy pred menstruaciou mam priznaky ako teraz že ma bolia prsia , mam taky biely vytok a obcas ma bpoli pod brusku posledne styry dni ako ked mam svoje dni..

ennynka
18. nov 2013

@bibiaanna moze byt aj ze sa ti posunula ovulacia a tym padom aj MS preto ti este nedosla...skus test a ak bude negativny,par dni pockaj a znova si sprav test...

bibiaanna
18. nov 2013

A chcem sa spytat ake su vecsinou prve priznaky tehotenstva ?

ennynka
18. nov 2013

@bibiaanna no to neviem.vygoogli si alebo sa spytaj tu na svojom fotoblogu pripadne v inej teme.pisali tu baby bolest prs ale to je aj pred MS a ine neviem...

0902423731
23. feb 2014

@cincila77 Ahoj, ako ti to vtedy dopadlo s tym menzesom meskajucim a spinenim.. mám podobný problém a ide ma šľahnúť..

cincila77
autor
23. feb 2014

@0902423731 o mesiac na to som normalne dostala menzes a potom uz stale normalne pravidelne... neviem co to vtedy bolo ... prajem vela stastia 🙂

veronika145
23. mar 2015

Dobry den chcem sa spytat dva dni mi meskala ms potom som dostala hnedy vytok kt. trval den potom som mala krvacanie ktore cez den bolo slabunke a na vecer silne robila som si aj test no tam mi neukazalo poriadne ani jednu ciaku.

sibalka21
23. mar 2015

@veronika145 pravdepodobne nie si tehu

veronika145
23. mar 2015

Dakujem 🙂

zamilion
23. mar 2015

@veronika145 u mna to iste.... no o 5 dni sa mi naliali prsia a dalsi test uz pozitivny bol

veronika145
23. mar 2015

@zamilion a za kolko si si robila test? ked skoncilo krvacanie?

zamilion
23. mar 2015

@veronika145 po 5 dnoch

veronika145
23. mar 2015

Super dakujem 🙂

hviezda122
31. mar 2015

Ahojte,

Maam 22. Rokov.nebola som este u gynekologa. A mala som nechraneny.pohlavny styk 24.2 . Prisiel mi menzes 1.3 4dnovy a po menštruacii som.si robila 3.testy a boli negativne. Teraz 27.3 mi prisla druha menstruacia no zo zaciatku bola strasne silna a trvala 3 dni a bola hneda...priatel sa do mna nespravil no bojim sa ze tieto priznaky su tehotenstvo a ze stihol este pred vyvrcholenim nejake spermie do mna dat. mozu ma testy klamat alebo su to len cysty? 🙂 mam aj krce v podbrusku a pichanie obcas vo vajecnikoch.dakujem 🙂

sibalka21
31. mar 2015

@hviezda122 no dostala si dva krat menzes a ani sa do teba nespravil. testy neklamu pravdepodobne tehu niesi 🙂

lavinis
31. mar 2015

@hviezda122 ktoré príznaky? lebo žiadne príznaky tehotenstva v tvojom príspevku nevidím

hviezda122
31. mar 2015

Nevieem ta menstruaciaa bola prva kratšia ako obvykle a teraz tato druha len 3dňova a skor hneda ako červena a občas som mala aj zrazenu krv to nieje pri tehotenstve? Nemohol sa spravit este aj pred uplnym vyvrcholenim kvapka lasky či ako sa to vola?Či to si namyšlam a je to skor cysta a mam ist k lekarovi.?

lavinis
31. mar 2015

@hviezda122 ja som nič také nemala, niektoré kočky popisujú špinenie, ale mať normálny menzes počas tehotenstva je rarita.
Ak máš negatívne testy, ale problémy pretrvávajú, rozhodne by som k lekárovi išla. Či špinenie môže spôsobiť cysta, to ozaj netuším. Ja som mala cystu na vaječníku dva krát a nič také som nemala. Príčin môže byť viac.

zamilion
31. mar 2015

@hviezda122 môžu testy klamať. pred 17 rokmi som otehotnela pri prerušovanom styku a testy aj po 3 týždne meškajúcej ms boli negatívne, tiež ma pichalo vo vaječníkoch. a až v čase akože druhej ms som mala pozitívny test. ale medzitým som žiadne krvácanie nemala

sibalka21
31. mar 2015

@hviezda122 no ak si mala zrazeniny, resp. zrazenu krv to urcite nieje tehotenstvo... Praveze zrazeniny su velmi zly znak pri tehotenstve. Ja som prvy krat o babo prisla a ked som zacala krvacat doktorka povedala ze pokial niesu zrazeniny tak sa nic nedeje.. Bohuzial boli.. Tak tehu niesi a je minimalna sanca ze by si otehotnela z tych "kapocok lasky". A na tvojom mieste by som sla urcite lekarovi.. Stat sa moze vsetko

hviezda122
31. mar 2015

Dakujeeem moc za odpoved. Len sa neviem odhodlat k lekarovi bojim sa co mi povie co zisti a co mi bude robit.vobec koli tomu nespaavam :-/ zajtra si chcem robit posledny test a uvidim ako dopadne!keby som tehotna neviem ako by som zvladla..a neviem ani ovladnut strach z vysetrenia ☹