icon

Špinenie po menzese

petramagd
27. nov 2017

Ahoj
Chcela by som sa poradit.
Mnestruaciu som.dostala 2dní pred terminom a mala som z toho 1den kvapky krvi a druhy den sa mi to rozbehlo a prestalo mala som v podstate iba ako 1 den.
O 2 dní potom som dostala biely vytok so smesou hnedeho a potom zas kvapky krvi.,slábe krvacanie. Stretli ste sa s tym uz ?

lavieenrose
•
27. nov 2017

ze ta to bavi vkuse tu riesit svoje vytoky a krvacanie..

mista112
•
27. nov 2017

Dobrý deň viem asi to sem nepatrí ale chcem sa opýtať , po pôrode za 10 mesiacov som schudla 40 kg menštruáciu som mala ako vždy potom som ju mála nepravidelnú Pred mesiacom som mala a potom.som schudla dalších 8 kg a menstruacia mi mešká uz 9 deň brala som aj lieky antidepresíva ale tie neberiem uz 3 týždne mam aj veľké stresy z toho všetkého môže mi menzes meškať s toho ze som schudla posledný styk som mala pred 2 mesiacmi test som si robíla včera a bol negatívny menštruáciu som potom dostala načas ale ako náhle som dala dole kilá tak uz ju nemám Dakujem

lavieenrose
•
27. nov 2017

@mista112 smer doktor?!

mista112
•
27. nov 2017

Terás to momentálne nejde až o týžden kedže doktorka ma dovolenku tak som len chcela vedieť ci za vynechanie ms môže byt úbytok váhy a stres

lavieenrose
•
27. nov 2017

@mista112 jasne ze moze ale ten ubytok vahy by som riesila so vseobecnou...teda ak to nebol zamer tolko schudnut...

mista112
•
27. nov 2017

Bol to práveže zámer chcela som schudnúť len som nečakala ze budú s toho take následky ze nedostanem ms aj som sa začala stravovať normálne pribrala som 3 kg potom som zas dostala stresy a dnes som sa vážila a som zas o kilo ľahšia