icon

Spoľahlivosť lacných tehotenských testov: Skúsenosti mamičiek

kuko7
18. apr 2007

Ajojte snazilky, tehulky, chcem sa spytat najma teda tehuliek, ci boli tehulky aj napriek tomu, ze im test ukazal len /.....ja som si robkala test taky nejaky lacny a ukazal jednu / ☹ Lenze mrska neprisla a snazilkovali sme teda poriadne.....no a nemam ziadne PMS 🙂
Dakujem za odpovede 😀

kuko7
autor
20. apr 2007

no bola som kuknut tam k vam do temy a vsimla som si.....ja som veeeelmo vsimava 😉

cucuska
20. apr 2007

kuko tak to je dobŕe. No ako svadba zajedaná aj termín a šaty vybraté?????

katkamiha
20. apr 2007

kuko, ja som si robila tri testy, ani jeden mi neukazal dve ciarky, vzdy len jednu a tu druhu som si tam po dlhom divani len dokreslovala vo svojej fantazii.Tak som isla na istotu, k doktorke a to som uz bola po piatom tyzdni 😀 , aj malu gulicku som videla na obrazovke..🙂)takze asi je to najlepsie si dohodnut termin a mat istotu...vela stastia!!! 🙂 😉

kuko7
autor
20. apr 2007

cucus: vsetko vybavene...aj saty aj svadba aj vyzdoba, dj, kamera, fotograf, proste vsetko 🙂

kuko7
autor
20. apr 2007

katkamiha: tak to je zaujimave, asi mas pravdu, keby mi zasa nic neukazal a mrcha nedojde, tak pojdem k dokimu 🙂

cucuska
20. apr 2007

kuko a kedy mala mrcha nedojsť????

deina
20. apr 2007

Aha:

(http://merenibt.xf.cz/index2.html)
Fertilityfriend, do kterého vkládají své těhotenské křivky desetitisíce žen, už si může troufnout udělat statistiku s vypovídající hodnotou (studie byla provedena na 93 148 ženách). Vyhodnotili tedy všechny těhotenské křivky a záznamy o pozitivních i negativních testech v nich a dali je do souvislosti s dobou ovulace a délkou luteální fáze.

Tyto ženy měly velice rozdílnou délku cyklů i dobu ovulace.
Průměrná doba luteální fáze byla 14 dní.
Průměrný den, kdy ženy poprvé uviděly //, byl 13,6 DPO (čili přibližně v den, kdy měla nastat MS).
Průměrný den všech falešně negativních testů (tzn. těhulí, které ukvapeně testovaly příliš brzy) byl 10,3 DPO
Procento testů, které ukázaly // už 10.DPO - 10%
Dní do očekávané MS Procento těhotných žen, které měly už v tento den //
4 dny před MS 6%
3 dny do MS 15%
2 dny do MS 27%
den před MS 43%
den očekávané MS 60%
druhý den vynechané MS 75%
třetí den vynechané MS 95%
čtvrtý den vynechané MS 100%

Na stvrty den po vynechani by to uz vraj malo fungovat... mozno mali lepsie testy.

kuko7
autor
20. apr 2007

deini: si pokladiiiiik 😉

ajka2
20. apr 2007

Cucuska ešte k tomu môjmu cyklu,nemávam ho pravidelný dá sa povedať žiadny.Preto neviem kedy bola ovu.Mám PCO a snažili sme sa bez úspechu 4 roky a teraz zrazu.. 😵 😵

ajka2
20. apr 2007

Inak prajem vám všetkým //,je to nádherný pocit keď sú tam. 😉

cucuska
21. apr 2007

AJKA MOC MOC MOC TI GRATULUJEM

kuko7
autor
21. apr 2007

baby, moze byt meskanie mrchy aj z tych vitaminov calibrum baby plan? 😕

cucuska
21. apr 2007

kuko nie !!!!! choď do tej lekárne

kuko7
autor
21. apr 2007

cucus: ok, si ma potesila....no ja byvam na dedinke na ZAhori a tu je dnes lekaren zavreta 😔 takze dnes mi uz nic ine neostava, len vegetit a necakat na mrsinu 😉

cucuska
21. apr 2007

kuko tak to sme dve mne ak nepríde testujem v pondelok 😀

tucniacik
21. apr 2007

kuko, este ma napada, si si ista ze ovu bola vtedy kedy si myslis? nemohla byt neskor?

cucuska
21. apr 2007

ozaj aj tak sa dá 😉

kuko7
autor
21. apr 2007

tucniacik: no myslim sze vtedy bola, ale ved uvidime....nebudem po tom teraz patrat, ked bude mimco tak bude a ked nebude, tak bude buduci mesiac 🙂 cmuk PAPA

tucniacik
21. apr 2007

kuko to je velmi spravny pristup... tak sa drz... 🙂

cucuska
21. apr 2007

kuko ja tvrdím presne to isté 😉

nikusska11
21. apr 2007

ahoky.neviete ked sa chcem prehlasit k inej gyn tak musim ist k starej po kartu?

nikusska11
21. apr 2007

ma nejaky vplyv na test aj IBALGIN.lebo ja ma 43 den 2 testy negativne

evelyin
21. apr 2007

Nikuss, nemusíš, objednáš sa u nového lekára, oni si už kartu vyžiadajú sami.
Ibalgin ti výsledok teh. testu asi neovplyvní.
Mohla si mať ovuláciu neskôr a pre to máš testy ešte negatívne.
Každopádne by som asi zbehla na gynu, byť tebou.

tucniacik
21. apr 2007

nikus, s tou karou zalezi k akemu doktorovi ides,ja mam sukromneho a ked som prestupovala tak povedal ze kartu nepotrebuje/jedine ak by tam boli velmi zavazne veci/ a ze ina si vsetky vysetrenia spravi aj tak sam...

kuko7
autor
21. apr 2007

nikuss: a mas pravidelny cyklus? Inak keby si bola tehu, tak ibalgin sa neodporuca tehotnym.....no ja som si tiez robkala testy 2 a ukazali negativny vysledok, ale ja sa budem spoliehat uz len na to co povie doktorka 🙂 lebo meskat mi nemeskava a teraz mi meska uz 6 den 😀 pa

tucniacik
21. apr 2007

kuko, ako to robis ze si taka trpezliva? to cakanie na pondelok musi byt horor... 😉

kuko7
autor
21. apr 2007

ale ani nie, ved to treba vydrzat a netreba to nejako ovplyvnovat....ked tam je tak tam je a ked nie je, tak nie je 😉

tucniacik
21. apr 2007

to ano,bud tam je alebo nie je...ale ta neistota... hovori sa ze je horsia ako kruta pravda... ale trpezlivost ruze prinasa,ze? 🙂 kuko,odmeraj si rano teplotu,ano?

kuko7
autor
21. apr 2007

ja si meriam a drzi sa hore 🙂

tucniacik
21. apr 2007

tak si tehu..mas uz predsa viac ako 18 vysokych teplot,ze? prezrat znacku testov, aby sme vedeli ktore si nekupovat 🙂