icon

Spoločný uterák a možné otehotnenie

katinivova
20. máj 2025

Ahojte, viem, že to znie divne, ale potrebujem sa spýtať – môže sa stať, že ak partner použil uterák po sprche a ja som si ho o chvíľu dala medzi nohy (utierala som sa po sprchovaní), mohla som otehotnieť? Nebol mokrý, ale neviem, ako rýchlo spermie umierajú mimo tela. Prosím bez výsmechu, mám trochu stres :(

Strana
z2
vivien234
20. máj 2025

@katinivova keby sa dá takto rýchlo otehotnieť tak to by bola už každá druhá tehotná. To je veľmi malé percento a hlavne keď sa do uteráka neurobil a ty si si obrovskú masu spermií nezaviedla do vagíny.

luteam
20. máj 2025

@katinivova 🤦‍♀️ ok bez vysmechu NIE neda

zuzinka888
20. máj 2025

Nie, prepac ale cas straveny citanim dalsich vysmesnych komentarom venuj radsej do dovzdelavania.

melanta
20. máj 2025

Ale toto nie je na výsmech. Toto je na plač. A na odporúčanie prestať sexovať, pokým nedospeješ a pokým si nenaštuduješ, ako vzniká tehotenstvo. A taktiež odporúčam, aby ste každý mal svoj uterák.

zuzubb007
20. máj 2025

Nie nemôžeš v žiadnom prípade , žiadne stresy v škole sa k tomu učilo

hopatko
20. máj 2025

Na zaciatok si kupte viac uterakov, potom knihu so zakladnou sexualnou vychovou.

eviq
20. máj 2025
@vivien234

@katinivova keby sa dá takto rýchlo otehotnieť tak to by bola už každá druhá tehotná. To je veľmi malé percento a hlavne keď sa do uteráka neurobil a ty si si obrovskú masu spermií nezaviedla do vagíny.

Ak bol uterák po sprchovaní partnera suchý, sú len dve možnosti :
1. stal sa zázrak
2. iba ta oklamal, že sa sprchoval, v skutočnosti pustil vodu, sedel na vani s mobilom a pravdepodobne to po styku len utrel do záclony

Dala by som si na neho pozor 😎.

a_alexandra_a
20. máj 2025

To už nie je ani na smiech. Pre tvoje vlastné dobre si naštuduj ako sa dá otehotnieť. Lebo naozaj, toto je úroveň pomocnej školy, aj to ich urážam.

eviq
20. máj 2025
@vivien234

@vivien234 prepáč, omylom som ta označila 🙂

vivien234
20. máj 2025
@eviq

Ak bol uterák po sprchovaní partnera suchý, sú len dve možnosti :
1. stal sa zázrak
2. iba ta oklamal, že sa sprchoval, v skutočnosti pustil vodu, sedel na vani s mobilom a pravdepodobne to po styku len utrel do záclony

Dala by som si na neho pozor 😎.

@eviq môj také veci nerobí 🤣ja som safe ale asi to malo ísť autorke

stellariaaquatica
20. máj 2025

A nebudeš stresovať keď chytil rovnakú kľučku na dverách ako potom ty? Nehnevaj sa ale toto je na plac naozaj tebe chyba základná biológia.... Ty vieš že neotehotnies cez pokožku tela? Načo máš sex keď nevieš ako sa robia deti? Aj keby priamo bol ejakulat na tom uteráku to by si si ho musela neviem jak hlboko dnu strcit aby sa tam dostal..... Cez pysky na pošve ešte nikto neotehotnel...

Alebo vieš čo bez za mamkou áno určite si tehotná s povedz jej s úplnou vážnosťou v tvári toto čo si napísala sem, som zvedavá na jej reakciu. Namiesto sexu si radšej dostuduj úplne zakladnu biológiu lebo ejakulat neni lepra dotykom sa neprenáša do maternice haha

stellariaaquatica
20. máj 2025

@autorka Ešte by ma zaujímalo aké spermie na uteráku myslíš, keď vravíš že sa osprchoval?

gubcikova
20. máj 2025

A akože on sa do toho uteráku urobil? Či ako ? Trochu tomu nechápem ako akože sa tam po isprchovani dostanú spermie.
Teraz si predsyavme situáciu on si do toho uteráku utrpel zadok a ty šušku 🤷🏻‍♀️😄

nyusika
20. máj 2025
@zuzubb007

Nie nemôžeš v žiadnom prípade , žiadne stresy v škole sa k tomu učilo

@zuzubb007 oni to este nepreberali, toto sa berie az v siedmom rocniku

krasneleto
20. máj 2025

@katinivova pre boha ziveho toto hadam nie... v prvom rade si zvedomte zakladne hygienicke navyky a to , aby kazdy z vas mal svoj uterak... a v druhom teda k teme, nie nemozes otehotniet z toho, ze si sa utrela do uteraku

suve99
20. máj 2025
@nyusika

@zuzubb007 oni to este nepreberali, toto sa berie az v siedmom rocniku

@nyusika škoda, že už táto pani, či nick už má dcéru a vraj 14 ročnú, ktorá sa cíti ako pes... Jaj, človek, keď sa chce riadne narehotať - stačí sem behnúť na MK 😂

Ale počula som o tom, že niektorí ľudia sa cítia ako zvieratá - táto doba je fakt čistý cirkus...myslím, že zvieratá majú viac inteligencie ako mnohí ľudia... OMG ako tento svet dopadne 🙏

nyusika
20. máj 2025
@suve99

@nyusika škoda, že už táto pani, či nick už má dcéru a vraj 14 ročnú, ktorá sa cíti ako pes... Jaj, človek, keď sa chce riadne narehotať - stačí sem behnúť na MK 😂

Ale počula som o tom, že niektorí ľudia sa cítia ako zvieratá - táto doba je fakt čistý cirkus...myslím, že zvieratá majú viac inteligencie ako mnohí ľudia... OMG ako tento svet dopadne 🙏

@suve99 jaaaj, internet znesie vsetko 😀 😀

sowhat
20. máj 2025

@katinivova nie, tak sanca je miziva. ta spermia by musela byt od supermana, aby prezila v uteraku a stihla sa z neho za chvilku premiestnit do tvojich pohlavnych organov a najst si cestu v spravnu chvilu tam, kam ma.

jesenzima
20. máj 2025

Ďalšia 🤦🤦🤦

jesenzima
20. máj 2025
@gubcikova

A akože on sa do toho uteráku urobil? Či ako ? Trochu tomu nechápem ako akože sa tam po isprchovani dostanú spermie.
Teraz si predsyavme situáciu on si do toho uteráku utrpel zadok a ty šušku 🤷🏻‍♀️😄

@gubcikova alebo on zadok a ona tvár 😂

vevapeto
20. máj 2025

@katinivova bohužiaľ veľká pravdepodobnosť že sa ti narodí malý uterák🤔

kitycat
20. máj 2025

No ja si myslim, ze chces tajne otwhotniet aby si si ho udrzala.

Preco unak by si si ten uterak strkala medzi nohy?

sisi1837
20. máj 2025

Ja nechápem, ako môže mať niekto spoločný uterák 🙈

sweet20
20. máj 2025

@katinivova to si ty ta co jej semeno stekalo po bruchu a sa bala otehotnenia? 😀😀

sense
20. máj 2025

Každý deň prináša nové prekvapenia, stačí zapnúť MK
Ale ak by si otehotnela chlap ťa oklamal a neosprchoval sa
Inak neverím že si niekto môže myslieť že otehotnie po použití uteráka kde boli spermie

domka222
20. máj 2025

Väčší problém máš, ak si si utrela aj tvár a on pred tým zle umytú riť. A pozor,môžeš byť tehotná aj keď sa na teba len pozrie.

mizoko
20. máj 2025

@katinivova mňa zarazilo že sa obaja utierate do jedného uteráka 😏 prepáč ale uffff. No a k otázke: nie nemôžeš takto otehotniet

stellariaaquatica
20. máj 2025
@suve99

@suve99 podľa mňa aj toto píše ta 14 ročná dcéra inak by som sa fakt pozrela na spôsobilosť dospelej ženy ktorá by si myslela že otehotnies dotykom pohlavných orgánov cez uterák

stellariaaquatica
20. máj 2025

Minule tu bola baba čo sa pýtala či jej vie dať gynekológ potvrdenie akože dátum posledného sexu ktorý bol bohvie ako dávno 😂😂😂 myslela som si že to nič neprekoná ale toto asi hej

sweet20
20. máj 2025
@stellariaaquatica

Minule tu bola baba čo sa pýtala či jej vie dať gynekológ potvrdenie akože dátum posledného sexu ktorý bol bohvie ako dávno 😂😂😂 myslela som si že to nič neprekoná ale toto asi hej

@stellariaaquatica asi pred 2 tyzdnami tu bola pani co si myslela , ze bude tehotna ked sa jej muz urobil na brucho, lebo jej to stieklo

Strana
z2