icon

Stále rovnaká čiarka na tehotenskom teste: Čo to znamená?

esterka13
25. dec 2024

Ahojte , prikladám foto tehu testov , druha čiarka stále rovnaká , začala som testovať pri hcg 400 až po včera kedy bolo 2600 ( z krvi) no čiarky na teste stále nie úplne silne
Dnes mi zo dňa na deň odišli príznaky , prsia a podbruško ma prestalo bolieť , cítim sa v pohode akoby som ani tehotná nebola
Prosím čo si o tom myslite ? Dakujem

esterka13
autor
•
25. dec 2024
janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
jaskolka
•
25. dec 2024

Toto je celkom zbytočny stres,čo robíš.
Každý test je iná značka a má iné množstvo farbiva. Naco toľko testujes? Hcg ti stúpa aj v krvi,si teda tehotná Navyse čiarky nikdy ani nemusia mať úplne rovnaku intenzitu, stačí,že sú dve. Príznaky vôbec nemusís mať rovnaké stále,to nemá nič spoločné s tým,ako sa vyvíja tehotenstvo. Ja som mala príznaky stále a pritom šlo o MA.Opacne keď som príznaky nemala,tak šlo o úplne bezproblémove tehotenstva.
Okrem tohto,v tomto štádiu aj tak sa nič nedá robiť ,je to vždy hlavne na začiatku buď alebo týmto sa fakt len zbytočne stresujes.

dadka1997
•
25. dec 2024

@esterka13 treba testovať rovnakými testami, a určite sa neblázniť a nekontrolovať si testami výšku hcg načo sa zbyotčne stresovať?

fidorka7
•
25. dec 2024

načo test ak vieš aké je HCG??????

lelelienka
•
25. dec 2024

Ty viac veris nejakemu ocuranemu domacemu testu ako kvantitativnemu vysetreniu z krvi? 🤷‍♀️

melaninka96
•
27. feb 2025

@esterka13 ahoj, ako si prosím dopadla?