icon

Stalo sa vám niečo podobné?

ls56
3. júl 2022

Ahojte, mám doma 6 mesačné bábätko. Po šestonedelí mi doktor na základe USG povedal, že budem mať nepravidelnú MS. S mužom spolu spávame často, ale dávame si pozor. Malú kojím, ale tiež viem že to nie je záruka, že nebudem tehu. Pred 2 týždňami som mala take výraznejšie krvácanie (predpokladám že MS) ale včera prišlo znova také špinenie s ružovým (červená nie) a dnes to skončilo. Ale včera ma boleli kríže ako na menštruáciu a dnes tiež ale slabo. Myslíte, že by to mohlo byť tehotenstvo? Samozrejme, test si spravím hneď zajtra,len chcem zistiť, či sa niekomu z Vás niečo podobné nestalo. Inak podotknem ešte, že od pôrodu som normálnu plnohodnotnú MS ešte nemala. Vždy je to len také troška a na deň/dva. Ďakujem

cyberk
3. júl 2022

moja vestecka gula vravi, ze mozes aj nemusis byt tehotna

diamond007
3. júl 2022

@ls56 áno, po pôrode môže byť aj 2dnove menštruácia a teda chodí si ako chce

ls56
autor
3. júl 2022

@diamond007 no to áno, len čo tie bolesti?

lucijalucy
3. júl 2022

A po menštruácii cca dva týždne to nemôže byť ovulácia? Aj vtedy sa môže vyskytnúť jemné špinenie.

diamond007
3. júl 2022

@ls56 ovulácia, po pôrode mi začal nebolestivy menzes ale bolestivá ovulácia

54tinka54
3. júl 2022

@ls56 keď si mala MS a potom o 2 týždne ružový výtok a bolesti, tak to zrejme bola ovulacia. Ja po pôrode mávam tiež cca 2 dni v strede cyklu bolesti ako pri MS

any_soj
3. júl 2022

@ls56 ja len žasnem nad tým doktorom - na základe usg vie zhodnotiť, akú ms budeš mávať čojaviem o rok na to? (Keďže kľudne ti môže prísť až vtedy, aj neskôr). Pravidelnosť ms závisí od hormónov, fakt by ma zaujímalo, ako to vyčítal z usg.