Stihli sme to?
Prosim vas , taka blba otazka.dnes mi vysiel poz. ovu test, ale dnes mi posiel MM do prace. sex smee mali vcera , ale (prepacte za vyraz) ja som mala orgazm. az pottom ako tto vybral. dufam ze ma chapete ,. myslite ze b stoho nieco mohlo byt, velmi by sme cchceli babo. pred 2mes. som mala kyret. chcela som to anonimne preto ten novy ucet. dakujem
som si toho vedoma.. 😀 ale tak no ..ta moja trpezlivost..
Áno, je možné otehotnieť, spermie vydržia aj niekoľko dní, teda keď budeš mat ovulaciu zajtra, je šanca. Ale tiež som nepochopila, čo ma s tým orgazmus?
Ak dnes vyšiel pozit.ovu test ovulacia bude pravdepodobne zajtra (cca 36 hod od pozit.testu). Tak to zajra eše skúste.
Zensky orgazmus neovplyvnuje,ci zostanes alebo nezostanes tehotna.
@3xm aj bez orgazmu je moznost otehotniet, kedze vela zien ho ani vaginalny nema a deti maju.
Ja trosku autorku zastanem ohľadne toho orgazmu.. kedysi som čítala, že práve orgazmus môže napomáhať dostať sa k spermiam na miesto (tie stahy). Bolo to len v ženskom casopise, tak ja netuším, či to je pravda 😀
@opica_skorica Si mi pripomenula tento obrázok. 🤭😁
@oblecenie99 ano, to je pravda, ze moze napomoct otehotneniu. Ale ona to napisala tak, ako keby si myslela, ze je k tomu nutne mat orgazmus.
@evamea no ano, ked si spomeniem na vyraz v tvari muza, ked sa od zeny dozvie, ze ona orgazmus nema, ked je v nej.
Nuz, vdaka za ten klitorialny. 🙈

To uvidíš ci ty bude meškať...ako to máme vedieť nie sme veštice či to vyšlo 🙃 každá z nás musí čakať 🙃