Styk 7 - 8 dní pred ovuláciou
Ahojte mala som nechránený styk s vyvrcholením do mňa 23 augusta ráno okolo 5-6. Mala som sucho boli to 2 dni po menstruacii 7 deň cyklu dnes som vecer zbadala elasticky natahovaci hlien ale až vecer cez deň nebolo nič. Dnes je 30. Čiže to je nejak 7-8 dni ak dobre počítam keďže to bolo sobotu skoro ráno a ovulaciu som asi mala až o 8 vecer keď prišiel hlien 30teho.. aká je šanca otehotniet? Iný styk nebol.. plodne okno mi začalo pondelok vecer cca
@anonym_autor otehotnela som zo sexu v posledný deň MS 🙂. Stačí ti to ako odpoveď na to, či môžeš byť tehotná?
@anonym_524ef6 môže,aj moja mama počas MS otehotnela 🙂
Ale sanca je minimálna ale je
Ked nechceš dieťa tak treba sa chrániť alebo vyvrcholenie robiť,,inde,,
Ja som presne takto otehotnela. V ten mesiac sa mi ovulacia posunula o 2 dni skor a bolo vybavene.
@anonym_autor otehotniet zo styku 7 - 8 dní pred ovulaciou je veľmi malo pravdepodobne. Otázkou je skôr či naozaj ovulacia prebehla až teraz a nie skôr.
@anonym_autor otehotniet zo styku 7 - 8 dní pred ovulaciou je veľmi malo pravdepodobne. Otázkou je skôr či naozaj ovulacia prebehla až teraz a nie skôr.
@anonym_c0d10d prebehla viem to podľa bolesti a podľa hlienu KrorY mám vždy každý mesiac len ten elasticky a presne o 13 dni mi vždy pride menzes čiže áno prebehla a aj pondelo utorok začali plodne dni tiež go mám odsledovane a aj ovulacne testy 🙂 som si robila
@anonym_autor otehotnela som zo sexu v posledný deň MS 🙂. Stačí ti to ako odpoveď na to, či môžeš byť tehotná?
@anonym_524ef6 ale asi ste mala posunutu ovulaciu či? O 2 dni? Alebo kratší cyklus ja mavam presne čiže mne da neposunul ani nič proste je ro tých 7-8 dni
@anonym_524ef6 ale asi ste mala posunutu ovulaciu či? O 2 dni? Alebo kratší cyklus ja mavam presne čiže mne da neposunul ani nič proste je ro tých 7-8 dni
@anonym_autor mávala (aj mávam) presne cca na 5-6 deň po MS. Vtedy to bola jednorazová náhoda, zmena cyklu.
Tehotná asi nebudeš, ale na toto sa radsej nespoliehaj. Kedykolvek sa ti može ovulacia posunut.
Tehotná asi nebudeš, ale na toto sa radsej nespoliehaj. Kedykolvek sa ti može ovulacia posunut.
@barka1 no to bolo raz po strašne dlhom čase boli sme opitý😀 ďakujem
@barka1 no to bolo raz po strašne dlhom čase boli sme opitý😀 ďakujem
@anonym_autor mam dceru zo sexu presne 7 dni pred potvrdenou ovulaciou 😂😂 vsetko je mozne
Šanca je tak 50%. Čiže dosť malá na to keď chceš byť tehotná a dosť vysoká na to keď nechceš byť tehotná...
@anonym_c0d10d prebehla viem to podľa bolesti a podľa hlienu KrorY mám vždy každý mesiac len ten elasticky a presne o 13 dni mi vždy pride menzes čiže áno prebehla a aj pondelo utorok začali plodne dni tiež go mám odsledovane a aj ovulacne testy 🙂 som si robila
@anonym_autor tak je šanca dost malá na tehotenstvo. Výnimočne spermie vydržia dlhsie než 5 dní.
@anonym_autor mam dceru zo sexu presne 7 dni pred potvrdenou ovulaciou 😂😂 vsetko je mozne
@veronikaszabova ale ja mám aj kratke plodne okno
sanca na otehotnenie po nechranenom styku je vzdy... len je mensia a menej pravdepodobna alebo vacsia... cize ano mozes byt tehu a nie nemusis... coskoro sa dozvies.... v case ocakavanem MS sprav test a bude jasnejsie
sanca na otehotnenie po nechranenom styku je vzdy... len je mensia a menej pravdepodobna alebo vacsia... cize ano mozes byt tehu a nie nemusis... coskoro sa dozvies.... v case ocakavanem MS sprav test a bude jasnejsie
@krasneleto no tak verím že tých 8 dni to neprežili xd
@krasneleto no tak verím že tých 8 dni to neprežili xd
@anonym_autor su potvrdene pripady, kedy niektore spermie prezili az 9 dni. Ale je to skor vynimka, nez pravidlo.
V kazdom pripade, ak neches byt tehotna, do buducna, bud uzivaj bobule, alebo pouzivaj ine zenske veci, a ked uz nic ine, tak minimalne kondom, a hlavne ked ste ozraty.
6 dní pred ovu som otehotnela ..navyše co sa tyka príznakov.
Tiez mam bolesti a hlien a ked som myslela,že už som par dní po ovu ,dr mi potvrdil ovulaciu ..pritom priznaly uz neboli žiadne..čiže bolest,hlien nie je vôbec smerodajna ...
Ahojte mám podobnu skúsenosť momentálne ale opačne nie po ale pred ms...čitala som stare diskusie na mk kde ženy tehotné boli a neviem čo ako...môj priateľ sa do mňa prvy krat urobil a podľa vypočtov som bola 7 dni pred ms od styku a mám menštruaciu nepravidelnu od tych 35 az po 38 dní niekedy tak niekedy tak a neviem či je šanca na tehu či nie stalo sa niektorej že áno?
Ahojte. Chcem sa opýtať na váš názor. Mám veľmi nepravidelný cyklus (36-50dni). Snažíme sa o bábätko už vyše roka. Ovuláciu väčšinou cítim bolesťami vaječníka a sledujem aj hlien. Aktuálne som 25DC. Tento mesiac som pociťovala bolesti vaječníka už 11DC, aj hlien tomu celkom odpovedal. Ovulačné testy som si vtedy nerobila.
Aktuálne mám už vyše týždňa strašne veľa hlienu - je taký číry/ miestami biely, občas naťahovaci. Bolesti nemám, sem tam pichnutie v podbrušku.
Moja otázka znie, čo to môže byť za hlien? Množstvo a charakter sa už týždeň nezmenil. Má s tým niekto skúsenosti?
Ďakujem za rozumné odpovede