Styk bez ochrany počas menzesu. Som tehotná?
Ahojte potrebovala by som poradiť mám 17 pred pár týždňami som mala pohlavný styk počas ms bez ochrany potom mi na 2 dni skončila o 2 dni som mala zase ale len slabú a nejak na 5 alebo 6 deň som mala hnedý výtok teraz by to vychádzalo nejak na 3 týždeň lenže som si robila testy ale ani jeden nevyšiel na jednom sa mi objavila druha čiarka ale len taká nenápadná robila som si aj clearblue lenže tam mi ukazovalo chvíľku že som potom že niesom a potom zase že som takze si nie som istá... na gyn. Mám ísť až 16 a už som celkom vynervovaná stoho že neviem na čom som... máte s tým niektorá skúsenosti?😔
@zara1617 Tak blahoželám, určite ste to nečakali, ale o to väčšia radosť bude. Ja som sa vydávala v 18 rokoch, manžel mal 17, tiež som otehotnela a nebolo to jednoduché. No nakoniec všetko dobre dopadlo a som rada, že som nešla na potrat. Do konca života by som si to vyčítala. Čo na to rodičia?? Nezúria??
@zara1617 Blahozelam. 😊 Neboj nic ja som otehotnela v 19 planovane, prva reakcia mamky ze ma zabije. 😂 A potom keď prežila prvy šok a spamatala sa, bolo dobre. Dnes ma drobec 4 mesiace, mamka sa od neho nevie pohnut ani na pol dna prec a oco ked ma ist do prace je smutny ze musi ist prec od jedineho vnucika. Vsetko bude v pohode. Len si aj dokonč školu. 🙂
v kazdom pripade ti gratulujem a prajem ti vela odvahy, ked im to pojdes povedat. ono aj keby, tak vsetko casom odoznie a budete sa uz len tesit cela rodina. zvladnes to neboj

@frenk269 ty sa radsej nerozmnozuj😂😂😂