Styk cez ovulácie a možné tehu
Ahojte, s priatelom sme mali pohlavný styk pri ovulácii čo bolo pravdepodobne 8.4 a pretože som vysadila HAK a veľa z vás písalo že bolesti môžem mat aj pri ovulke a že sa mi po vysadení môže cyklus presunúť a mala som minuly týždeň tri dni bolesti tak som si myslela že to bolo uhniezdenie..dnes mi druhy deň mešká menzes ráno som si robila test a mala som dve čiarky ale jedna bola slabšia a po čase zmizla..máte s tým skúsenosť?
Ahoj aj Ja som vysadila antiku. 22.3 som mala poslednú menzes ☺️ a od 1. 4 ideme na plno. Už 3 deň po očakávanej mrche som mala slabú druhú čiarku☺️ dnes na 5 deň sú už poriadne kolajnice😉 hej počkala by som deň dva a zopakuj si ho.
@bibi19 Ahoj, zlatíčko, testy nie sú všetko, ja som mala 2x pozit. a nikdy som tehotná nebola. Niekedy ako sa vraví, testom šibne. Šup ku gynde <3
@klaudikarvajova kľudne si urob počas dňa, ak ti mešká 10dní ukáže ti to... dve hodiny pred testovaním nepiť 😉
No niečo tam je 😉 aj keď slabé skús počkať pár dní a zopakuj.

môžeš byť tehotná, ono sa môže niekedy stať, že po čase druhá čiarka zmizne. sprav si zajtra ráno ďalší test