Sú moje príznaky začiatkom tehotenstva?
Dobrý deň, chcela by som sa vás opýtať, či nasledovné príznaky môžu byť začiatkom tehotenstva?
Rada by som napísala na začiatok, že sa s priateľom snažíme o bábätko už dlhšie a bude to už aj pomaly 3/4 roka.
Posledný mesiac, som začala užívať kyselinu listovú a femibion na odporúčanie kamarátky, ktorá je aktuálne už v krásnom 4 mesiačiky tehu.
Prvé, čo som zaregistrovala bolo pri malej potrebe po utretí na toalentom papieri ružovkastá krv, čož mi prišlo naozaj zvláštne, keďže vtedy som menštruáciu čakala až o 2 týždne neskôr a nikdy predtým som sa s niečim takýmto nestretla. Ďalšie dni som začala mať takmer každý deň nepravidelne kŕče v podbrušku, presne ako v deň, keď mám dostať menštruáciu. (V mojom prípade sa kŕče objavujú len v deň kedy očakávam menštruáciu a počas celej menštruácie - inak vôbec). Jedného dňa sa mi stalo, že som ležala a zrazu z ničoho nič zo mňa vytiekol biely hlien, ktorý bol bez zápachu a bolo ho naozaj dosť, čož som tiež nikdy predtým nemala. Vzhľadom na tieto priznaky som si myslela, že by to mohol byť zápal močových ciest, lenže to mi hneď všetci vyvrátili, keďže močím bez akejkoľvek bolesti, pálenia alebo rezania. Nesmiem zabudnúť spomenúť, že potrebujem močiť naozaj každú chvíľu, aj keď naozaj málo. Taktiež som takmer stále unavená a to môžem spať aj 10 hodín, no nepomáha. Našla som, že možným príznakom tehu môže byť aj dýchavičnosť, ktorú mám, lenže aktuálne som 3t po prekonaní ochorenia Covid, čiže to mi mohlo ostať ešte po tejto nákaze. Samozrejme, že som si urobila tehotenský test, lenže vyšiel bohužiaľ negatívny. No mnoho známych mamičiek mi povedalo, že test mi ukáže pozitívny výsledok až v období vymeškanej menštruácie. Nehovoriac o mojich kdeakých náladach, čož v poslednej dobe je niečo strašné ma počúvať. A taktiež bolesti svalov a kĺbov.. Aktuálne dnes je deň, kedy mi má prísť menštruácia (pretože doposiaľ mi chodila vždy pravidelne alebo aj o deň skôr), tak zatiaľ čakám a dúfam, že sa mi neobjaví.
Na záver ma prosím ospravedlňte za takto dlhý text, no pevne verím, že sa tu nájdu dobré duše, ktoré mi rady odpíšu.
Ďakujem krásne všetkým žienkam, ktoré sa dostali až sem a prípadne aj za Vašu odpoveď! Prajem pekný deň krásky ❤️
@megi97 tak zrejme nie som v tom 🥺 uvidím, ešte počkám dlhšie…
@tatiananic mne až po 8 dňoch... Ale ono to závisí kedy došlo k oplodneniu a ešte Hcg tak vysoké aby to ukázalo. Tak počkaj si kludne aj 10 dní... Ale stále mešká, dobré znamenie 🥰
@zuy1293 no už je to ôsmy deň, čo mi mešká, tak počkám do čísla 10 a pôjdem si urobiť test 🤞
@tatiananic držim palce ✊ ale mohlo to byť tam, daj vedieť 😉😉😉
@tatiananic Aj ja som zvedava ale podla mna cakas bábätko ked uz tolko dni Ti meska 🤗
@iwanka222 akurát dnes v 12ty deň meškajúcej ms, som si ráno po utretí našla ružovkastú farbu na toalentnom papieri a neskôr to chytalo farbu do červenej. Mám ms kŕče a neviem, či som dostala svoje dni alebo čo to má znamenať.. moja gynekologička má dovolenku a nezdviha telefón. Som zúfalá :( naozaj mi nikdy nemeškali viac ako 1 deň..
@tatiananic a test? Lebo na začiatku sa môže objaviť ružovkastí vytok a bolesti ako pred menzesom
@zuy1293 nakoniec nie som tehotná 😔 meškala mi mrcha 12 dní, čož sa nikdy nestalo za posledné tri roky a prišla mi ms :( Ach
@tatiananic škoda, tak som vám fandila
Je mi ľúto, že som mala pravdu o dozvukoch covidu 😞

@tatiananic mne po 4 dňoch meskajucej ms