Sú moje tehotenské testy naozaj negatívne?
1 den meskajuca ms
, testy su negativne vsak? akoze ked si oči vyočím tak tam niečo je ale mozno uz len fantazia , tak ma ubezpečte ze su negativne, vďaka 🙂

Testy su negativne
noooo, neviem, ale mne sa na tom spodnom niečo mari. vyskušaj o 2-3 dni
Na obidvoch sa nieco crta, tiez som take mala, a bola som tehu.
Ja vidím na tom hornom ducha. No nemusí to nič znamenať. Ak sa ti však nespustí menštruácia, treba test zopakovať tak o 2 dni.
Mne sa na oboch niečo marí 🙂
Neni tam nič :D
Ženy kde niečo vidíte? Ja absolut,že nič
Nič tam nie je
negativne
Ja som bola tehotná a mala som negatívny tehotensky test, keď som mala dostať menstruaciu. Pozitívny sa ukazal až viac ako po týždni meškania
ja tam vidim naznak... to je ale len moj uhol pohladu... o dva dni skus znova...
Netusim preco tu zeny davaju zas falosne nadeje,testy su totalne negativne
@bejbs123 ja ziadnu nadej nemam ved mám oči , viem ze su negativne
Niektore zeny tu napisali,ze sa im tam nieco mari a ze testy su pozitivne,ja naozaj netusim preco to robia,na co je to dobre?
Niektore by videli ciarku aj na teste prave vytiahnutom z krabicky 🙄
@ina2405 ano toto je presne problem,ked si testy uravuju,vytahuju kontrast a podobne upravy…pepino test je nekvalitny a takuto machulku robi vzdy… ked je test pozitivny,tak tu ciarku vidno.este pochopim,ked niekto napise pockaj 2dni a otestuj znovu,ale tie ktore pisu,ze tam nieco vidia,mam obcas chut napisat,ze ta vidia leda 💩 sorry,toto je ozaj mania len na MK hladat ciarky na negativnych testoch
@bejbs123 ja vidim ducha na oboch,. netvrdim ze je pozitivny, ani ze je tehotna...
@krasneleto hcg 11 a teda ziaden duch to nie je,preto pisem,ze take nieco ako ducharina a podobne kraviny sa rozmohlo len na MK,to je moj nazor
@bejbs123 kravina je aj porovnavat dc s vyslednym testom ked nie je mozne na 100% urcit kedy bola ovu... a ano suhlasim ze ducharina je prim tejto stranky... sama som presvecovala, natacala a neviem co s testami robila...
@krasneleto ked neviem nepisem,je rozdiel dc a dpt,je to den po transferi,bol to 5.den po transferi 5dnovej expandovanej blastocysty,ale o tom to nebolo… bolo to o porovnani testu s laboratornym vysledkom a to dr.max ma malo farbiva,cize ziadne dohady…je tam vidiet normalnu liniu ciarky,nie machulu a vysledok bol len hcg 11

Ja tam nevidim absolutne nic 🙂
1 den meskania sa ani nepovazuje za meskanie, testuj zase o 2/4 dni a uvidis