Sú tehotenské testy Shein spoľahlivé?
Dobrý deň používa náhodou niekto testy Tehotenské so shain ? chcela by som sa daco spytat
A co? Ja som mala vzdy z aliexpresu a v podstate vsetko je to cina. Normalne fungovali.
@benimnadir ona chce zo ShAinu 😀 😀
to su asi nejake specialne.
ja nerozumiem ani obleceniu, netestovane, zdravotne zavadne handry.
a nie, nech nik nenapise, ze vsetko sa vyraba v cine.
pravda je, ze vela veci sa tam vyraba, ale nie vsetko je takto bez akejkolvek vystupnej kontroly...a zo smradlaveho polyesteru
baby ja sa len normalne pytam ktora ma s nimi skusenosti su baby ktore maju aj ovulacne testy zo shain
Je to shein. Nie shain. Pis to normalne.
@nyusika suhlasim..mna skor ako ta kvalita shein tehotenskych testov udivuje ze je niekto ochotny a schopny cakat kym dorazia, namiesto toho aby sa zodvihol a siel do lekarne alebo DM
@benimnadir Milá pani ani tieto testy z DM drogérie nie sú spoľahlivé a podľa mňa je test ako test ale nevyjadrujem sa už nepotrebujem žiadne informácie Napríklad ako aj peppino testy vôbec nie sú spoľahlivé Aj niektoré ďalšie
Takže takisto sú to vyhodené peniaze za posraný pepino test ktorý nie je ani spoľahlivý
Ved sa nerozculuj ja som len povedala nyusike ze nerozumiem ako niekto moze cakat. Ved ked mam dôvod si robit tehotensky test tak to chcem co najskor, ci? S pepinom mas pravdu, katastrofa
Ja som si naobjednavala ovu aj tehotenske z aliexpressu a ukazovali fajn len ovu testy také s ružovým boli na nič mali malo pigmentu ale inak pri týchto testoch som sa riadila a mám z nich ročnú dcérku ( myslím ovulačne )
@paty277 Áno ovulačné testy majú málo pigmentu
Ale nie všetky sú také so zelenou paličkou a tie sú top 🤣

Rozumiem oblečeniu zo Sheinu, aj doplnkom a dekoráciam..ale tehotenské testy? 🫠