Sú testy Dr. Max spoľahlivé?
Ahojte babulky, dnes mam 5 dni do ms. Cyklus 27-28 vacsinou. Test robeny rano. Zaujima ma ci mate skusennosti s testami dr. Max? Nerobia falosnu pozitivitu? Minuly mesiac som mala volajake zahranicne a tie duchovali. Dakujem za normalne odpovede.
Foto v komente.

Tieto testy neduchuju a toto uz musis byt 3 tyzdne v tom podla tej ciarky. Gratulujem
@kiki68 pride mi to cele divne vcera rano negativny, dnes toto. Som zvedava na zajtrajsi.
Tak dievcence, dnesny bol uplne cisty. 🤷🏻♀️
Tak biochemické. Mne sa zdal byť ten včerajší slabší, mrzí ma to. Ale aspoň vieš, že riadne ovuluješ a dokážeš otehotnieť. Držím palce, nech to vyjde skoro.
@ina2405 ako mrzi aj mna to trosku ale ja mam 3 deti, toto bola este tuzba po jednom. Takze svet sa nezrutil, nevynde ideme dalej ☺️
No ja som mala ale pred 40kou a snažili sme sa rok, potom sme to vzdali, začali sme sa aj chrániť (aby som kazdý mesiac nekontrolovala testy, čo ak) a urobili sme si úplne iné plány - aj kariérne. A vtedy nám musela zlyhať ochrana a vyšlo to. Po roku, ako sme to vzdali.
Ja som pri takejto slabšej čiarke mala tiež digitálny negatívny, pretože ma inú citlivosť. Mne čiarka na obyčajnom silnela a postupne ukázal pozititivu aj digitálny dr max