icon

Sú to už 3 týždne od styku. Môžem byť tehotná?

liv_94
8. nov 2018

Ahojte dnes som presne 3 týždne od styku... Neviem koľko som DPO ani DC tým ze kojím a po pôrode som ešte ms nedostala. Jedine co viem je ze 18.10 sme mali s mužom sex. Červený test je dnešný tie hore 2 sú robené asi 3-4 dní dozadu. Myslíte že je ešte šanca?

Sú to už 3 týždne od styku. Môžem byť tehotná?Sú to už 3 týždne od styku. Môžem byť tehotná?
Strana
z2
alenka551
8. nov 2018

prepac, no povedala by som ze asi nie. tie testy mi pridu ako negativne :/

tosomja
8. nov 2018

Na tej prvej fotke sa niečo ruzoveje, ale asi to nebude pozitivny test. Skus este o dva dni.

ave17
8. nov 2018

Nič tam nie je

haluta
8. nov 2018

Ja na tom červenom vidím. Skus zajtra ráno 🙂

pininka
8. nov 2018

Na tom prvom niečo slabé je, ale po troch týždňoch už by to malo byť silnejšie, veď uvidis

darci17
8. nov 2018

@liv_94 je tam duch na tom dnešnom teste, skús určite zajtra z ranného mocu. Držím palce

titla
8. nov 2018

@liv_94 Tiež na tom prvom teste niečo vidím

liv_94
autor
8. nov 2018

@titla
@haluta Baby ale myslíte že ešte je realna šanca? Keď už som tie 3 týždne od styku? Som čítala tu na koniku že dakomu ukázalo až v 7tt tak teraz neviem ci je to mozne alebo nie.. Métu ma tie testy ci im veriť alebo len duchuju alebo co mi je

titla
8. nov 2018

@liv_94 Záleží od hladiny HCG. Mojej sestre napr. ešte v 6tt ukazoval test negatívny výsledok, ale lekár na sone už videl srdiečko. A sú baby, čo nájdu výrazné čiarky ešte pred dňom očakávanej MS.
Navyše, nemusíš otehotnieť hneď v deň styku. Spermie dokážu v ženskom tele prežiť aj 3-5 dní. Takže teoreticky, áno máš ešte nádej, že si tehotná. Skús test zopakovať o niekoľko dní.
Tá slabučká čiarka môže byť začínajúce tehotenstvo, ale keďže je fakt slabá je možné, že len vplyvom vlhkého testu presvitá farbivo.

haluta
8. nov 2018

@liv_94 len 7 týždeň tehotenstva sa počíta od poslednej menštruácie :( testovať by sa malo po meškaní menštruácie. Ťažko povedať keď nemáš menštruáciu. 😀 Len skúsiť zase test.

anna_maria1
8. nov 2018

ako ja by som este pockala. nechaj si este cas a uvidis, ci pride menzes alebo nie. takto ti je teraz tazko povedat, ci je este sanca alebo nie

asia83
8. nov 2018

@titla Múdro. 👍

liv_94
autor
8. nov 2018

@titla aha no okí tak skúsim ešte a uvidí sa ale aj po uschnutí tam ta čiarka je som pozerala a ďakujem za vysvetlenie vážim si to 🙂

liv_94
autor
8. nov 2018

@anna_maria1 no menzes asi nepríde lebo ešte kojím

patrica8
Autor odpoveď zmazal
meandbaby
8. nov 2018

Negativny.Sanca otehotniet ak si nedostala este menzes je minimaln.musea by si sa trafit presne na uplne prvu ovulku pred prvym menzes co je dost nepravdepodobne.tuto odpoved som dostala od dr z reprod centra kedze som planovala druhe dieta ale kojila som a menzes som nemala.tak som sa spytala ci mozem otehot bez menzes.

pininka
8. nov 2018

@meandbaby tak doktor asi nemá veľa skúseností, lebo ja poznám tri baby len v svojom okolí ktoré takto otehotneli, dokonca jedna hneď po styku užila.tabletku po a aj tak ostala tehotná. Doktor jej sám povedal že je to síce unikát,ale určite nie nemožné. Práve prvý polrok po pôrode je najväčšia šanca otehotnieť a tie ktoré sa nijako nechránia o tom vedia svoje.

meandbaby
8. nov 2018

@pininka ja ti pisem to co mi odpisal primar Heliosu Martin.Ale presviedcat ta nebudem.

pininka
8. nov 2018

@meandbaby veď v poriadku, ja len vravím že sú také ženy a že to nieje vôbec ojedinele. Nepoznám ho a nechcem ho nijako znevažovať, ale viaceré tu už písali svoje názory na doktorov z reprocentier, možno preto chodí tak veľa žien do Brna

meandbaby
8. nov 2018

@pininka a to kojaca zena si dala tabletku po? No super.

pininka
8. nov 2018

@meandbaby no vieš ako sa hovorí,zúfali ľudia robia zúfalé veci. Tiež si nemyslím že je to ok, ale ona už mala dve deti a nechcela tak skoro a bola riadne naivná, keďže jej muž si prial syna a ona mu dala zasa dcéru, tak jej rýchlo urobil ďalšie. Ale to je iná kapitola.

meandbaby
8. nov 2018

@pininka musis sa trafit do prvej ovulky pred prvou menzes.ak sa trefili tak ano.Ale, uprimne, kolko je pravdy na pribehoch zo zivota? Staci, ze jednu informaciu podstatnu obmenia alebo nepovedia a pravda je kdesi inde.Ale, ved to je jedno.

pininka
8. nov 2018

@meandbaby neviem, všetky tri boli dojčiace bez menštruácie, na tom sa nedá veľa veci pozmeniť.

kateemka
8. nov 2018

Aj ja vidím na červenom 🙂 no skús o deň/dva 🙂

liv_94
autor
8. nov 2018

@haluta
@pininka
@darci17
@titla
@patrica8
@kateemka ženy tak ja spravím zajtra ráno a uvidím aký bude no a bola som zvedava ako vyzera test po uschnutí a ci tam vôbec niečo je tak som sa na neho teraz pozrela a takto vyzerá teraz

kateemka
8. nov 2018

Je tam 🙂

haluta
8. nov 2018

Aj ja stále niečo vidím. 😀 Skús zajtra ráno 🙂

kateemka
8. nov 2018

Ale kup rovnaké testy aby si si vedela porovnať... Nie každý iný 🙂

liv_94
autor
8. nov 2018

@kateemka ja už som skúšala 3 druhý testov a testujem od 31.10 cca... A preto už 3 druhy lebo vraj každý zle ukazuje a duchuju falošné mi bolo povedané tak dnes som skúsila týmto ale doteraz som mala už dr max, Pepino a dnes tento top test pošlem aj predošlé testy

kateemka
8. nov 2018

No ja vidim aj na modrom 🙂 ... Ale ak budeš testovať tak kúp už len z jedneho druhu a viac ks na porovanie... 🙂 držím palce..

Strana
z2