Sú to už 3 týždne od styku. Môžem byť tehotná?
Ahojte dnes som presne 3 týždne od styku... Neviem koľko som DPO ani DC tým ze kojím a po pôrode som ešte ms nedostala. Jedine co viem je ze 18.10 sme mali s mužom sex. Červený test je dnešný tie hore 2 sú robené asi 3-4 dní dozadu. Myslíte že je ešte šanca?

Na tej prvej fotke sa niečo ruzoveje, ale asi to nebude pozitivny test. Skus este o dva dni.
Nič tam nie je
Ja na tom červenom vidím. Skus zajtra ráno 🙂
Na tom prvom niečo slabé je, ale po troch týždňoch už by to malo byť silnejšie, veď uvidis
@liv_94 Záleží od hladiny HCG. Mojej sestre napr. ešte v 6tt ukazoval test negatívny výsledok, ale lekár na sone už videl srdiečko. A sú baby, čo nájdu výrazné čiarky ešte pred dňom očakávanej MS.
Navyše, nemusíš otehotnieť hneď v deň styku. Spermie dokážu v ženskom tele prežiť aj 3-5 dní. Takže teoreticky, áno máš ešte nádej, že si tehotná. Skús test zopakovať o niekoľko dní.
Tá slabučká čiarka môže byť začínajúce tehotenstvo, ale keďže je fakt slabá je možné, že len vplyvom vlhkého testu presvitá farbivo.
ako ja by som este pockala. nechaj si este cas a uvidis, ci pride menzes alebo nie. takto ti je teraz tazko povedat, ci je este sanca alebo nie
@anna_maria1 no menzes asi nepríde lebo ešte kojím
Negativny.Sanca otehotniet ak si nedostala este menzes je minimaln.musea by si sa trafit presne na uplne prvu ovulku pred prvym menzes co je dost nepravdepodobne.tuto odpoved som dostala od dr z reprod centra kedze som planovala druhe dieta ale kojila som a menzes som nemala.tak som sa spytala ci mozem otehot bez menzes.
@meandbaby tak doktor asi nemá veľa skúseností, lebo ja poznám tri baby len v svojom okolí ktoré takto otehotneli, dokonca jedna hneď po styku užila.tabletku po a aj tak ostala tehotná. Doktor jej sám povedal že je to síce unikát,ale určite nie nemožné. Práve prvý polrok po pôrode je najväčšia šanca otehotnieť a tie ktoré sa nijako nechránia o tom vedia svoje.
Aj ja vidím na červenom 🙂 no skús o deň/dva 🙂
Je tam 🙂
Aj ja stále niečo vidím. 😀 Skús zajtra ráno 🙂
Ale kup rovnaké testy aby si si vedela porovnať... Nie každý iný 🙂
No ja vidim aj na modrom 🙂 ... Ale ak budeš testovať tak kúp už len z jedneho druhu a viac ks na porovanie... 🙂 držím palce..

prepac, no povedala by som ze asi nie. tie testy mi pridu ako negativne :/