Sú vyrážky príznakom tehu?
Chcela by som sa opytat mal niekto takyto priznak na zaciatku tehu?spravili sa niekomu vyrazky na bruchu dekolte ramenach a tvari vyrazky. A svrbeli alebo nie ked ste ich mali
možno je to pre niekoho skutiočne neuveriteľná otázka, ale pri nej som si práve spomenulana to, že sa mi na rukách vyhodili vyrážky, ktoré neskutočne svrbeli, nevedela som, čo so sebou, tak som sa vybrala kožnej, tá povedala, že asi stres, poslala ma pre istotu na gynek, tam zobral krv, pre istotu, lebo dovtedy tvrdili, že ja a dieťa je nemožné.......no a tá nemožnosť má dnes 11 rokov, takže za mňa môžem potvrdiť, že som sa vyhádzala
@aduskatt ano aj ja mam pocit ze to je alergia .... Mňa trošičku svrbia ruky a tvár ...ale neskutočne lýtka ma ide poraziť z toho ... Na ďalší týždeň sa chystám na kožné pokiaľ to nezmizne ... Ale bolo by to super kebyze to nieje alergia 😝 i ked si myslím ze je to skor alergia nakoľko sa mi nechce veriť ze po týždni by som sa vysypala
@bea0802 ja som sa vysypala takto ten jedinýkrát v živote a bolo to hneĎ na začiatku, pamätám si, že na teste bola úplne slabučká čiarka a lekár nevidel ešte absolútne nič, on mi dal vzať krv vlastne len tak "pre istotu", mne ešte ani zle nebývalo, i keď potom teda celých 9 mesiacov
Ja som mala pri prvých dvoch tehotenstvach tiež vyrážky ale na čele - asi zo 5-6 mesiacov neskutočne vysypane takými drobnými vyrážkami. To som čakala chlapcov, pri dievčatách som to nemala. Inak normálne nemávam žiadne vyrážky ani pupaky na tvari. Bolo to len vtedy. A to som aj hneď pri druhom vedela, že som v tom keď sa mi vysypalo čelo 😀 to bolo hádam od prvého dňa 😀

@jamimaja asi neuveris ale my sme sa tento mesiac začali snažiť .... A mam presne take vyrážky čo popisujes ...neskutočne ma to svrbi a idem z toho zosaliet ....ak to do ďalšieho týždňa neprejde idem na kožné ... To ci som tehotná este neviem , ale neverím ze to má súvis s týmto ... No kiežby ano 😀