icon

Sú vyrážky príznakom tehu?

jamimaja
17. mar 2015

Chcela by som sa opytat mal niekto takyto priznak na zaciatku tehu?spravili sa niekomu vyrazky na bruchu dekolte ramenach a tvari vyrazky. A svrbeli alebo nie ked ste ich mali

Strana
z2
bea0802
20. mar 2015

@jamimaja asi neuveris ale my sme sa tento mesiac začali snažiť .... A mam presne take vyrážky čo popisujes ...neskutočne ma to svrbi a idem z toho zosaliet ....ak to do ďalšieho týždňa neprejde idem na kožné ... To ci som tehotná este neviem , ale neverím ze to má súvis s týmto ... No kiežby ano 😀

bea0802
20. mar 2015

Pridavam aj foto tých mojich 😖

aduskatt
20. mar 2015

možno je to pre niekoho skutiočne neuveriteľná otázka, ale pri nej som si práve spomenulana to, že sa mi na rukách vyhodili vyrážky, ktoré neskutočne svrbeli, nevedela som, čo so sebou, tak som sa vybrala kožnej, tá povedala, že asi stres, poslala ma pre istotu na gynek, tam zobral krv, pre istotu, lebo dovtedy tvrdili, že ja a dieťa je nemožné.......no a tá nemožnosť má dnes 11 rokov, takže za mňa môžem potvrdiť, že som sa vyhádzala

bea0802
20. mar 2015

@aduskatt a prosim ta dala som vyššie fotku vyzeralo to podobne ?

aduskatt
20. mar 2015

@bea0802 tak to si nepamätám, je to už dávno, ale viem, že som mala pocit z toho, ako by to bola alergia na niečo a mala som to len na rukách

bea0802
20. mar 2015

@aduskatt ano aj ja mam pocit ze to je alergia .... Mňa trošičku svrbia ruky a tvár ...ale neskutočne lýtka ma ide poraziť z toho ... Na ďalší týždeň sa chystám na kožné pokiaľ to nezmizne ... Ale bolo by to super kebyze to nieje alergia 😝 i ked si myslím ze je to skor alergia nakoľko sa mi nechce veriť ze po týždni by som sa vysypala

aduskatt
20. mar 2015

@bea0802 ja som sa vysypala takto ten jedinýkrát v živote a bolo to hneĎ na začiatku, pamätám si, že na teste bola úplne slabučká čiarka a lekár nevidel ešte absolútne nič, on mi dal vzať krv vlastne len tak "pre istotu", mne ešte ani zle nebývalo, i keď potom teda celých 9 mesiacov

aduskatt
20. mar 2015

@bea0802 náhodou mám u seba kartzu, tak som sa v nej pohrabala.......bolo to na konci júna 2003, malý sa narodil vo februári a narodil sa v 35tt, takže som sa vyhádzala viamenej hneď, ak dobre počítam

bea0802
20. mar 2015

@aduskatt no tak ano to sedí ze hned na zaciatku 🙂 ...takže buď je to fakt priznak čomu by som sa tešila alebo skutočná alergia mudrejsia budem o týždeň 😝

jamimaja
autor
20. mar 2015

@bea0802 a mate pred ms teraz? a tvoria sa vam viac ci len tolko kolko mate a dost?

bea0802
21. mar 2015

@jamimaja ano mam týždeň pred MS .... Tvoria sa mi viac pokiaľ to skriabem teda vtedy sa tie vyrážky zväčšujú .... Na miestach kde neskriabem to pomaličky mizne ....myslím si ze je to nejaká alergia ...

jamimaja
autor
21. mar 2015

@bea0802 a su biele ci cervene. Ja mam cervene s biely vo vnutri

bea0802
21. mar 2015

@jamimaja ja ich mam skor biele .....ja mam take nieco ako keby som sa poprhlila 🙄

bea0802
21. mar 2015

@jamimaja a ty mas kolko pred MS ?

jamimaja
autor
21. mar 2015

3 dni
@bea0802

jamimaja
autor
21. mar 2015

@bea0802 a ty. A kolko dni pred ms sa to vytvorilo

bea0802
21. mar 2015

@jamimaja ja mam teraz týždeň presne pred MS a mám to od utorka čiže cca 1 a pol az 2 týždne a tebe ? Mne sa to urobilo 2 dni po ovulke...a preto veľmi neverím ze to bude priznak v mojom pripade

le4
22. mar 2015

@jamimaja ahoj u mna je to priznak tehu (zatial 2x) vzdy na zaciatku sa mi objavia, velke cervene ako akne, na ramene pri krku, inak problem s akne vobec nemam...

jamimaja
autor
22. mar 2015

@le4 a su cervene ci maju vo vnutri biele akoby hnis

le4
22. mar 2015

@jamimaja cervene

jamimaja
autor
22. mar 2015

@le4 a mali ste to i na tvari dekolte?

le4
22. mar 2015

@jamimaja pri prvom tehu som mala viac, aj na dekolte, mozno na tvari - nepamatam, ale asi to nebolo nic strasne. teraz mam iba na pleci

andreasiskova3
22. mar 2015

Ja som mala pri prvých dvoch tehotenstvach tiež vyrážky ale na čele - asi zo 5-6 mesiacov neskutočne vysypane takými drobnými vyrážkami. To som čakala chlapcov, pri dievčatách som to nemala. Inak normálne nemávam žiadne vyrážky ani pupaky na tvari. Bolo to len vtedy. A to som aj hneď pri druhom vedela, že som v tom keď sa mi vysypalo čelo 😀 to bolo hádam od prvého dňa 😀

helllenya
6. máj 2021

@jamimaja ako si nakoniec dopadla ?bolo to tehu?

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2