Sú výsledky týchto testov dosť silné?
To je provokacia pre tie co tu kazdy den fotia duchov? :D
ano, aj v letaku mas napisane ze akokolvek silna ciarka znamena pozitivitu - toto su teda silne ciarky
@anonym_cf0437 🫣nie je to provokácia len sa bojím min rok som mala biochemické tak sa len bojím či nie sú čiarky slabé
@anonym_cf0437 🫣nie je to provokácia len sa bojím min rok som mala biochemické tak sa len bojím či nie sú čiarky slabé
@patriciiaa ahoj máš krásne čiarky ❤️ ja mám o dosť bledsie ale digitalny už ukázal. Ja som mala poslednú ms 11.3
@patriciiaa ahoj máš krásne čiarky ❤️ ja mám o dosť bledsie ale digitalny už ukázal. Ja som mala poslednú ms 11.3
@natalia328 ahoj Dakujem podstatne je že sú tam🍀držím ti palce
@natalia328 ahoj Dakujem podstatne je že sú tam🍀držím ti palce
@patriciiaa kedy ideš k dr ??
@patriciiaa sú pozitívne, ale či sú ok to nevieme lebo ich nemáme s čím porovnať či silnejú. Držím palce ✊️
Vianoce uz budete oslavovat s babatkom 🙂
Vianoce uz budete oslavovat s babatkom 🙂
@anonym_748a95 tak to by som si veľmi priala🙏🙂
@patriciiaa tam už sú trojičky nachystané....chystaj obrovský kočiar...,😊😁😊♥️🌼♥️🍀
@patriciiaa tam už sú trojičky nachystané....chystaj obrovský kočiar...,😊😁😊♥️🌼♥️🍀
@ivicatolic to urcite 😆
@natalia328 prosím vás, aké ste použili testy?
@luciust dobrý deň sú z Tety ale veru značku neviem. Také z tých lacnejších balených po 2ks
@luciust dobrý deň sú z Tety ale veru značku neviem. Také z tých lacnejších balených po 2ks
@natalia328 ďakujem 🙂 skúšali ste aj clearblue digitálny?
@natalia328 ďakujem 🙂 skúšali ste aj clearblue digitálny?
@luciust áno ale ešte 2 dni dozadu. Aj ty máš pozitívny??
@luciust áno ale ešte 2 dni dozadu. Aj ty máš pozitívny??
@natalia328 tak teda gratulujem! ♥️ Ja som sa ešte na digitálny neodhodlala :(
@natalia328 tak teda gratulujem! ♥️ Ja som sa ešte na digitálny neodhodlala :(
@luciust určite bude všetko v poriadku 🍀
@luciust určite bude všetko v poriadku 🍀
@natalia328 snáď by ste mali pravdu. Uvidíme zajtra, skúsim, či zosilnie. Mali ste aj nejaké príznaky?

To je provokacia pre tie co tu kazdy den fotia duchov? :D
ano, aj v letaku mas napisane ze akokolvek silna ciarka znamena pozitivitu - toto su teda silne ciarky