Tabletka po na dovolenke
Ahojte.. s frajerom sme na dovolenke v Mexiku, opili sme sa a frajer sa mi po 2 (!!!) dnoch priznal, že vie, že nestihol vytiahnuť. Zháňať tu tabletku po je asi dost zbytočne, dnes som 16den cyklu z 29 dňového. Ja teraz vobec neviem čo mám robiť.
No, ostava len po 14 dnoch tehotensky test a verit ze to tento cyklus nevyslo 🤷🏽♀️
stihnut vytiahnut nie je chranenie sa pocatiu
ak nechces byt tehotna tak sa chran normalne
Dobre, že frajer a nie nejaký neznámy Mexičan
aj keby si tabletku ,,PO,, v Mexiku zohnala 🙂 neverila by som zloženiu a už tobôž nie účinku po viac ako 2 dňoch ...
No keď je vaša jediná ochrana "stihol vytiahnuť" ste vinní obaja.
V mexickej lekarni zoženies vsetko! Aj antibiotika ktore su normalne na predpis u nas
najlepsie je sa na nikoho nespoliehat 😉 ked sa nechce chranit on, tak sa chran ty
Ahoj, teraz by ti tabletka uz asi nepomohla, ovulacia uz zrejme prebehla.
Už len nič iné ako čakať. Myslím si že po dvoch dňoch si dávať tabletku PO nemá žiaden zmysel… teraz sa ti zrejme stresom pokazí cela dovolenka…
@janetinka27 nesledujem si to vôbec 🙈
Na 16-ty deň z 29 dňového cyklu mám dcéru 😉 Peknú dovolenku prajem 😊
Nikdy sa nespoliahaj na chlapa,nikdy. Vzdy sa musis v prvom rade ty chranit. Je to tvoje telo,ty budes tehotna,nie on.
Aj moja kamarátka takto z opitia na dovolenke zostala tehotna. Daj nám potom vediet, ako to dopadlo
No tak možno si z dovolenky donesiete krásny suvenír. Nabudúce sa chráňte dostatočne. Ochrana typu "vytiahnuť včas" to rozhodne nie je. 😏
@tramtada31 otehotnela som.. som takmer v 7tom tyzdni😭🙈
Nakopat do vajec🤣🤭
No pekne a co na to priatel?
Fuuu, neviem, či teda môžem gratulovat, lebo nevyzeras Zrovna stastna. Ale tak ako sa hovorí, všetko je tak ako má byt.

Nevieš čo máš robiť? No už len čakať a modliť sa ti ostáva 🤷♀️ veď keď nechceš otehotnieť tak sa musíš chrániť ci?