icon

Tabletku som užila po 14 hodinách. Môžem byť tehotná?

5lenka4
10. júl 2013

Ahojte baby,
prosím Vás mám na Vás jednu otázku. Beriem HAK ...brala som z blystru tretí týždeň, asi 4 tabletku ..no zabudla som ju zjesť..zjedla som ju asi až po 14 hodinách...mala som to ten týždeň s tým pravidelným jedením dosť rozhádzané. Jedla som ich tak 4 hod. pred tým ako som mala nech nezabudnem, potom asi 4 hod. po tom ako som ju mala zjesť a tak...takže to bolo také kolísavé. Samozrejme s partnerom neprerušovaný styk nechýbal... No a čakám menzes a nič..mala som ho dostať včera..no neprišiel už ani dnes. Myslíte že by som mohla ostať tehotná? Test neviem či by tak skoro vyšiel, či si ho robiť? Čo si myslíte? 😝

lauricka
•
10. júl 2013

kludne este pockaj, menzes moze meskat aj viac. Ak si chces robit test, mozes, uz by to mohlo mat vyznam.

aduskatt
•
10. júl 2013

Vzdy, ked mas nechraneny styk je moznost, ze ostanes tehotna, dokonca, aj ked beries HAK.....

bella77
•
10. júl 2013

Nič nie je nemožné 🙂))) ale skôr si myslím, že NIE, toť k otázke No a ked nechceš otehotnieť,nejedz tabletky "lážo plážo" to má potom aký vyznam...skús si nastaviť mobil na pripomienku...alebo zvolte nejaký iný typ ochrany,ked si nevieš ustriehnuť čas 🙂)))

zigzag
•
10. júl 2013

ja tiez poznam par dievcat co ostali tehu aj ked brali tabletky.... aj ked 2 dni meskania este nie potvrdenie tehotenstva, urob test, a uvidis 🙂

linda20111
•
10. júl 2013

zalezi od toho aky typ HAK beries, niektore mozes zobrat aj niekolko hodin neskor a nic sa nestane.. tiez zalezi na tom ktory tyzden brania si to oneskorila, neviem presne by o tom malo byt napisane v letaku.

kevinka84
•
10. júl 2013

skôr si myslím, že nie, zrejme menzes ešte dostaneš, ale súhlasím s @bella77, s týmito vecami nešaškovať a brať ich tak ako je treba, všetko má svoj význam!

hori
•
10. júl 2013

Test si uz mozes smelo urobit, v case predpokladaneho menzesu uz vyjde ktorykolvek...

jasmika
•
10. júl 2013

môže ti meškať aj z toho že si začala brať hak.. Ženy ale ja viem že sa ma nik nepýtal... ale pokiaľ vyslovene nemusíte neberte to... je to strašne škodlivé

graceful9
•
10. júl 2013

@5lenka4 pravdepodobne ti rozhádzalo cyklus ale ani tehotenstvo nie je vylúčené

zuzi0911
•
11. júl 2013

Ked zabudnes uzit tabletu je vyzsia sanca na tehu...skus ten test a uvidis...nic nie je 100%

stanislavao
•
11. júl 2013

ja beriem HAK uz asi 15 rokov i viac a urcite by ste nemali byt tehotna i ked ste uzili neskor tabletku. podla mna sa zbytocne stresujete a ten stres sposobuje i to, ze vam meska menstruacia. a ano, precitajte si pribalovy letak, lebo vacsinou, ked sa tableta zabudne uzit v ten posledny treti tyzden, tak to nema az taky negativny vplyv na ochranu. zrejme zalezi od toho, aku HAK beriete.

evkakorcek
•
11. júl 2013

pochybujem že by došlo k ovulácii za taký krátky čas!!