Tak veľmi som dúfala, že budem tehotná a nič. Čo mám robiť ?
Prosím vás čo mám robiť . Ovuláciu som mala 11.11 2022 a práve dnes mi prišla menštruácia.
Tak veľmi som dúfala že budem tehotná a nič. Čo mám robiť ? 😭😭
Nič, čo už tetaz chceš robiť? Bohužiaľ, nedošlo k oplodneniu. Len ďalší mesiac to skúšať.
@soffy14 Je mi to ľúto. Veľmi veľa krát som bola v tejto situácii. Mne pomáhalo iba pomyslenie, že mám v nebi Otca, ktorý vie presne, kedy je ten správny čas. Ale nebolo to hneď od začiatku tak. Prvé roky som si zúfala a bola nahnevaná na celý svet. Mala som z toho depresie. A nestojí to zato, ľutovať sa.
@soffy14 zbytočne sa trápiš... lepšie bude ak prestaneš chcieť tehu silou mocou, skús sa zamerať na niečo iné....
@soffy14 kolko sa uz snazite, ked si zufala??
@soffy14 ako dlho skúšate bábätko?
začni brať kyselinu listovu 😉
dalsia, co si robi srandu. alebo je to furt ta ista
Ja nechcem byť zlá, ale ženy, načo je dobre mať takéto zúfalé stavy každý mesiac keď sa to nepodarí? To až tak strašne túžite byť matkou, keď vás to takto dokáže položiť? Nie je jednoduchšie zmieriť sa s tým, že to jednoducho nejde tak ako si prajeme, kašľať na to a užívať si život? Veď potom ta nečakaná radosť je omnoho krajšia ako sa každý mesiac utapat v depke (áno, viem čo to je nemocť roky otehotnieť, prišlo to až po IVF, preto tie roky smútku a depky považujem za stratené roky ktoré som mohla prežiť ináč a krajšie)

Počkať na ďalšiu ovulaciu.