icon

Tak veľmi som dúfala, že budem tehotná a nič. Čo mám robiť ?

soffy14
27. nov 2022

Prosím vás čo mám robiť . Ovuláciu som mala 11.11 2022 a práve dnes mi prišla menštruácia.
Tak veľmi som dúfala že budem tehotná a nič. Čo mám robiť ? 😭😭

xsimonkax
27. nov 2022

Počkať na ďalšiu ovulaciu.

jaskolka
27. nov 2022

Nič, čo už tetaz chceš robiť? Bohužiaľ, nedošlo k oplodneniu. Len ďalší mesiac to skúšať.

soffy14
autor
27. nov 2022

@xsimonkax bojím sa chcela by som zájsť k doktorvy . 🥺

terry658
27. nov 2022

@soffy14 Je mi to ľúto. Veľmi veľa krát som bola v tejto situácii. Mne pomáhalo iba pomyslenie, že mám v nebi Otca, ktorý vie presne, kedy je ten správny čas. Ale nebolo to hneď od začiatku tak. Prvé roky som si zúfala a bola nahnevaná na celý svet. Mala som z toho depresie. A nestojí to zato, ľutovať sa.

ankare
27. nov 2022

@soffy14 musíš to prijať tak, ako to je. Aj tak to nezmenís. Počkaj na ďalší cyklus.
A prečo chceš ísť k dr.?
Držím palce!

soffy14
autor
27. nov 2022

@terry658 mne je to tak veľmi ľúto . Už od rána plačem neviem čo mám robiť.

deti95060810
27. nov 2022

@soffy14 zbytočne sa trápiš... lepšie bude ak prestaneš chcieť tehu silou mocou, skús sa zamerať na niečo iné....

terry658
27. nov 2022

@soffy14 niektoré veci nie sú v našich silách. Nemala si to ako ovplyvniť. Ak sa začneš umárať vecami, ktoré sa nedajú ovplyvniť zničíš si život. Už aj tak je veľa vecí, ktoré zmeniť môžme a nerobíme ich.

veronikaszabova
27. nov 2022

@soffy14 kolko sa uz snazite, ked si zufala??

kniznicocka
27. nov 2022

@soffy14 ako dlho skúšate bábätko?

maminatimka
27. nov 2022

začni brať kyselinu listovu 😉

lyci
27. nov 2022

dalsia, co si robi srandu. alebo je to furt ta ista

soffy14
autor
27. nov 2022

@lyci akože toto si vyprosím , ja nie som žiadna klamárka a srandu si tiež nerobím . Takže vážená pani keď neviete kto som tak prosím Vás nepíšte hlúposti.

nykkushka
27. nov 2022

Ja nechcem byť zlá, ale ženy, načo je dobre mať takéto zúfalé stavy každý mesiac keď sa to nepodarí? To až tak strašne túžite byť matkou, keď vás to takto dokáže položiť? Nie je jednoduchšie zmieriť sa s tým, že to jednoducho nejde tak ako si prajeme, kašľať na to a užívať si život? Veď potom ta nečakaná radosť je omnoho krajšia ako sa každý mesiac utapat v depke (áno, viem čo to je nemocť roky otehotnieť, prišlo to až po IVF, preto tie roky smútku a depky považujem za stratené roky ktoré som mohla prežiť ináč a krajšie)

elizabet173
Autor odpoveď zmazal