icon

Tehotenské chute šiestom týždni

18. mar 2026

Ahojte som cca v 6tt no ... je normálne že mám už chute?

Niesom prvorodička, väčšinou som to mala neskôr ale v takomto tt som vždy riešila nevoľnosť, teraz zaklopem že veľmi nie (len zo stresu som zvracala) ... neviem predtým tehu som tak nemala, a ja vo všeobecnosti mávam divné chute aj bez tehotenstva... ja len či to môže byť spôsobené tehotenstvom 🙂
Mám bolesti ako predmenštruačne, ťahajú ma kríže, bolí chrbát, som unavená, bolia ma prsia (nie stále, ale raz za týždeň určite.. ) tie viem, že som mala aj predtým 🙂 ale chute nie

anonym_c2f2ac
18. mar 2026

Každé tehotenstvo je iné .Pri prvom som jedla kadečo,pri druhom nonstop čokoláda a gumené cukríky od začiatku

maryetta
19. mar 2026

Veru kazde je ine. Zaujimave ze men bolo zle. Zacala ma palit zaha. Iba kvoli tomu som si robila test. Niekto nechape u mna to tak bolo.

autor
19. mar 2026
@anonym_c2f2ac

Každé tehotenstvo je iné .Pri prvom som jedla kadečo,pri druhom nonstop čokoláda a gumené cukríky od začiatku

@anonym_c2f2ac to vážne? No ja som úplne mimo sama zo seba, som strašne unavená aj keď spím 😀

autor
19. mar 2026
@maryetta

Veru kazde je ine. Zaujimave ze men bolo zle. Zacala ma palit zaha. Iba kvoli tomu som si robila test. Niekto nechape u mna to tak bolo.

@maryetta jasne no toto som naozaj nečakala, že to môže byť tak skoro 🙂

mimipipi21
24. mar 2026

Ja som tiež v 6tt a som prvorodička čiže pre mňa je toto všetko nové. Ale čo ja pociťujem tak je unava našťastie si zaklopem nevraciam vôbec iba jedine čomu sa vyhýbam je celistvé kusy masa to do úst proste nedokážem dať ináč jem úplne všetko krížom krážom 🤣 a najviac si idem pečivo slane sladké hocijaké. Náladovosť a dosť ma bolia prsia a kríze a niekedy aj dosť podbrusko akože ťahá že extrémne a potom to prejde a dosť ma nafukuje.

autor
8. apr 2026
@mimipipi21

Ja som tiež v 6tt a som prvorodička čiže pre mňa je toto všetko nové. Ale čo ja pociťujem tak je unava našťastie si zaklopem nevraciam vôbec iba jedine čomu sa vyhýbam je celistvé kusy masa to do úst proste nedokážem dať ináč jem úplne všetko krížom krážom 🤣 a najviac si idem pečivo slane sladké hocijaké. Náladovosť a dosť ma bolia prsia a kríze a niekedy aj dosť podbrusko akože ťahá že extrémne a potom to prejde a dosť ma nafukuje.

@mimipipi21 gratulujem, nech ste zdraví ;) ... no tak prvé tehotenstvo každá z nás máme iné 😃 ja som nezvracala ale stále ma napínalo, občas sa stalo ale inak sa to dalo ... no a vtedy som tiež jedla všetko... tentokrát mám chuť na slané, kyslé, vládzem jesť (predtym som mala stiahnutý žaludok).. a hlavne si musím zaklopať, nenapína ma, ani nezvraciam 🫢 takže som zvedavá čo prinesie druhý a tretí trimester...
Ale mňa tiež pichá pod bruchom, dosť ostro, hlavne keď musím zakročiť pri výchove svojich starších detí, hlava ako keby mi chcela vybuchnúť... nemám rada tieto stavy 🙄 bojím sa o bábo a o seba niekedy tiež, ale pri starších sa častokrát inak nedá.... a to som ten typ čo vysvetľuje aj 100x a už ten 1001raz musím kričať 😪 ako ste to zvládli? Matky dvoch a viac detí? 🙂 Ak teda máte deti, ktoré nesedia v kúte a nepresedia tam pokiaľ ich neohlasite na obed 🫣