icon

Tehotenské príznaky, alebo niečo na mňa lezie ?

kkvetinka80
4. dec 2019

Ahojte. Chcela by som vas poprosit o radu kocky. Zajtra mam dostat MS. Mam pozitivny tehu test. Ale dnes som sa citila strasne zle, ako keby na mna isla chripka, bolenie celeho tela, bolo mi strasne teplo (teplotu som mala len 37,1)...myslite, ze je to tehu priznak alebo na mna nieco lezie? Bojim sa, lebo v auguste som po MA.
Dakujem vam za kazdu radu.

merien259
4. dec 2019

@kkvetinka80 ahoj mne tiež tak bolo pár dní do zadu tiež som v očakávaní a som chorá

kkvetinka80
autor
4. dec 2019

@merien259 predpokladam, ze lieky si asi nebrala ziadne. Ja sa cely den napchavam céčkom, medom, cesnakom 🙈🙈😁 drzim palce, nech sa z toho cim skor dostaneme a babatko je v poriadku. Ktory tt si, ak smiem vediet?

merien259
4. dec 2019

@kkvetinka80 beriem akurát paralen strašne ma bolela hlava inak nič..... Začala som 5 tt

merien259
4. dec 2019

@kkvetinka80 dúfam aj ja ze nám to čím skôr prejde

brita7777
4. dec 2019

Ano moze to mat suvis..podobne sprievodne stavy som mala pri prvom babatku. Len oddychuj !

kkvetinka80
autor
4. dec 2019

@brita7777 dakujem ti 😘 snazim sa nic tazke nerobit a mat vylozene nohy..

kkvetinka80
autor
4. dec 2019

@merien259 🙏🙏

carduelis
4. dec 2019

@merien259 mne gynekológ povedal, že ak sa dá, mám sa počas tehotenstva vyhýbať paralenu

vinejka6
5. dec 2019

@carduelis
@merien259 buď v kľude. Paralen sa ako jeden z maaaala liekov môže v tehotenstve užívať. Divné, že gynekológ toto povedal, že sa nesmie, pretože sa môže.

merien259
5. dec 2019

@carduelis ja viem ze sa paralen môže teraz keď ti bude zle a budes teplotovat alebo ta bude bolieť zub tak budeš trpieť akože ci ako? Divne fakt

lenka2710
5. dec 2019

@kkvetinka80 ja som bola tiež riadne nachladnuta hneď na začiatku,resp.som o tom ani nevedela, myslela som,že mi ms mešká kvôli tomu nachladnutiu
Ale môj brat je Mgr farmacie a on mi povedal,že Paralen môžem len max 2 dní užívať,lebo ma strašne bolela hlava a už som si nevedela rady,nie dlhodobo
A že niektoré lieky sú zas rozdelené tak, že niektoré môžeš napr v prvom trimestri,potom už nie, niektoré zasa nie v prvom alebo potom už ano
Samozrejme najlepšie neuzivat vôbec nic,podľa možnosti