icon

Tehotenské príznaky alebo predmenštruačné syndrómy

mamina123321
23. aug 2025

Ahojte, zaujima ma, mali ste všetky rovnake príznaky ako pred MS ako každý mesiac a nakoniec vas prekvapilo tehotenstvo? Zaujímajú ma vaše skúsenosti.

mullerova46
23. aug 2025

@mamina123321 áno mala som rovnaké akurát som nebola tak precitlivena ako zvyčajne pred kramamy bývam 😁

modratrixie
23. aug 2025

Ja som bola taká chorá že som si myslela ze mám covid… keď som ráno vstala tak mi bolo na vracanie a musela som si znova ľahnúť … no a toto už neprešlo 😁

anonym_165b5e
23. aug 2025

Ja som mala dnes pocity že som si bola 99% istá že bude bábo tak som si spravila test a bol negatívny. Za 2 hodiny ms... Stačilo počkať 🤣🤣🤣

robo1990
23. aug 2025

@mamina123321 nikdy pred ms som nemala žiadne príznaky.. ja neviem čo je pms ani nič podobné takže keď má boleli prsia tak som vedela že som tehotná .. predtým má boleli len 2x a to som mala biochemické

sisamisaaa
24. aug 2025
@robo1990

@mamina123321 nikdy pred ms som nemala žiadne príznaky.. ja neviem čo je pms ani nič podobné takže keď má boleli prsia tak som vedela že som tehotná .. predtým má boleli len 2x a to som mala biochemické

@robo1990 tak to máš riadne šťastie že nevieš čo je pms. 🙏🏻☺️

mimi013
24. aug 2025

@mamina123321 mna klasicky boleli prsia ako pred kazdou menstruaciou, nic zvlastne. A bum, pozitivny test. 😁

michaela789
24. aug 2025

V mojom prípade všetky tehotenstvá začínali typickým pms. Žravka, bolesti brucha, urevanosť, bolesť pŕs.... Dokonca aj po pozitívnych testoch som mala stále pocit, že každú chvíľu nabehne menštruácia.

krasneleto
25. aug 2025

@mamina123321 mala som presne vsetky priznaky bliziacej sa MS

eri28
25. aug 2025

Ja nie, nechutilo mi fajčiť a normálne som fajčila, teraz neviem do seba dosť kávu, tak som zvedavá☺️

rokinecka
27. aug 2025
@eri28

Ja nie, nechutilo mi fajčiť a normálne som fajčila, teraz neviem do seba dosť kávu, tak som zvedavá☺️

@eri28 pekný deň,presne mám aj ja problém s kávou ,som kavickarka a je mi zle s kávy,,no ja som mala ducha na teste deň pred ms,,,ešte menzes neprišiel,,ale už má bolí v podbrušku a začala som troška špiniť ,takže asi zasa nič ,,,lebo u mňa je to zložitejšie ,mám len jeden vajcovod,,,,som stoho snutna

eri28
27. aug 2025
@rokinecka

@eri28 pekný deň,presne mám aj ja problém s kávou ,som kavickarka a je mi zle s kávy,,no ja som mala ducha na teste deň pred ms,,,ešte menzes neprišiel,,ale už má bolí v podbrušku a začala som troška špiniť ,takže asi zasa nič ,,,lebo u mňa je to zložitejšie ,mám len jeden vajcovod,,,,som stoho snutna

@rokinecka ja uz spiním 4 deň, ale veľmi málo dobre mi už z toho šibe...