Tehotenské príznaky. Môžu vymiznúť?
Ahojte, prosim Vas pekne o radu. Lekar mi potvrdil, ze som pravdepodobne v 3tt, avsak 100% potvrdi az o tyzden.
Doteraz som mala tehotenske priznaky, citlivost prsnikov a obcasne pobolievanie v podbrusku. Dnes v noci som sa zobudila
velmi nervozna a zistila som, ze prsniky uz nemam citlive, iba malicko a pobolievanie v podbrusku zatial necitim.
Moze pocas tehotenstva vymiznut priznaky ?
Dakujem Vam velmi pekne za vase odpovede. Takze , v priebehu tehotenstva sa moze stat, ze tehotenske priznaky zmiznu a nemusi to okamzite znamenat to, ze som potratila ? No trosku som kludnejsia, no a nic ine mi nezostava, len pockat do buduceho tyzdna, co povie lekar. Uz sa neviem dockat...
@brumka111 samozrejme, že to nemusí znamenať, že si potratila, aj keď niekoľko žien takto prišlo na to, že potratili (aj ja). ale myslím si, že v 3.tt je skoro aj na príznaky a ja som teraz napríklad necítila nič zvláštne, mala som len väčšie prsia a bola som presvedčená, že nie som tehu. a veru, môže sa to počas tehotenstva dosť meniť. hlavne sa nestresuj. 🙂
ahoj,ja som si orve dva mesiace nevsimla,ze som tehotna,teda som priznak nemala 😉 vobes sa tymto netrap🙂
noo dobre teda, ja len, ze mi to je take cudne, ze som si doteraz nemohla ani prisa chytiti a v podbrusku ma dost bolelo..a teraz nist..:-}...no ale dobre, ale pokusim sa nemysliet an to do buduceho tyzdna :-}}
pridám svoju skúsenosť...ja som mala príznaky veľmi silné v období, keď mala prísť mrška...potom trošku ustúpili a tiež som si už všeličo namýšľala..aj prsia ma skoro neboleli...a o týždeň zase začali...prsia aj bruško...ono to nebolí stále...mení sa ti všetko v rôznych fázach, tak sa neboj a hlavne pokoj 🙂
@brumka111 A ako dlho by si chcela aby ta boleli prsia? 🙂 Bud rada, ze mas uz pokoj. Je to uplne normalne, ze to uz necitis, priznaky sa menia, prichadzaju a odchadzaju, ale samozrejme u kazdeho je to individualne. Mna boleli prsia asi 3 tyzdne a potom to nastastie prestalo. Ale v zivote by ma nenapadlo, ci som nahodou nepotratila. Ani nemysli na taketo hluposti, uzivaj si tehotenstvo a nestresuj. Ja som nestresovala, mala som super porod a teraz mam doma 2 mesacne zdrave dievcatko.
@brumka111 vôbec sa tým netráp,príznaky niektoré dni nie sú a potom sa zas vrátia ešte silnejšie ako boli predtým 🙂 ja to mám tak od začiatku tehu že chvíľu príznaky sú potom zas zmiznú a zase sa vrátia,teraz som v 14tt a napríklad včera ma vôbec neboleli prsia a dnes ich už zas trošku cítim..netreba sa stresovať lebo bábatko to potom cíti 😉 držím palce
elli333 - hej hej, pravdu mas...musim byt kludna...a uz viem, ze sa nemusim nicoho bat a nebudem ani na take hluposti mysliet..neviem, preco ma take aj napadlo..:-}...ale asi preto, ze sa nam dlho nedarilo a mam aj polycysticke vajecniky, tak v podstate to otehotnenie je akokeby taky zazrak :-}
dejka77 - 😉

podla mojich skusenosti sa priznaky menia pocas celeho tehotenstva. najblizsie ta mozno caka (aj ked nemusi) nevolnost, citlivost na pachy, ktore sa tiez skoncia. ja som do 5 mesiaca niekedy pochybovala, ci som tehotna. brusko rastlo velmi pomaly, zle mi nebyvalo, prve pohyby som citila neskoro. vela stastia prajem!