icon

Tehotenské príznaky: Som tehotná alebo nie?

christie_12
Dnes o 14:56

Zdravím. Traja ľudia nezávisle od seba vidia na aspoň jednom z nich druhu čiarku. Ja nevidím nič. Ale, príznaky sú..
Napr. Nevoľnosť po cigarete, všeobecne ranná nevoľnosť, zväčšené prsia, tmavé bradavky, vystúpené žľazy na dvorcoch, chute na všetko možné, jemne pobolievanie podbruška, veľmi mokrý pocit dole... meškanie ms je 5 dní. Vďaka za odpovede 🙌🏻

krasneleto
Dnes o 15:02

na tejto foto druhu ciarku nevidim

anonym_90833c
Dnes o 15:05

nie, žiadna druhá čiarka
príznaky to ani nemusia byť, kľudne to môže byť PMS
lekár by ti už mal vedieť povedať, ak máš cyklus 28 deň.

3petka
Dnes o 15:05

@christie_12 ak by si mala také príznaky tak už máš na teste kolajnice. A tobôž keď ti mešká 5 dni.
Ja nič nevidím

anonym_a696e8
Dnes o 15:06

mne pridu tie testy uplne premočene, som jedina?

anonym_4be4c5
Dnes o 15:08

5 dní mešká a nevoľnosti. Test by vyzeral uplne ináč a nie negatívny

januska12323
Dnes o 15:09

Skús iný druh testu. Pri príznakoch a 5 dňovom meškaní by si mala koľajnice.

christie_12
autor
Dnes o 15:18
@3petka

@christie_12 ak by si mala také príznaky tak už máš na teste kolajnice. A tobôž keď ti mešká 5 dni.
Ja nič nevidím

@3petka testy boli robené skôr. Odvtedy som neskúšala, boli asi 2 dni po meškaní.

christie_12
autor
Dnes o 15:19
@anonym_90833c

nie, žiadna druhá čiarka
príznaky to ani nemusia byť, kľudne to môže byť PMS
lekár by ti už mal vedieť povedať, ak máš cyklus 28 deň.

@anonym_90833c 32 dňový, vždy načas. Testy boli robené 34 dc, odvtedy som nerobila, chcela som počkať

anonym_e48933
Dnes o 15:32

Drzim palce, aby si coskoro nasla 2 ciarky na teste. Tento krat je len jedna ciarka.

ivik4
Dnes o 15:33

Ja som sice priznaky mala, testy velmi dlho negativne a tehotna som bola ale u Teba bohvie. No a na tomto teste co si dala fotku ziadnu druhu ciarku nevidim ani naznakom

anonym_b629dd
Dnes o 15:35
@christie_12

@3petka testy boli robené skôr. Odvtedy som neskúšala, boli asi 2 dni po meškaní.

@christie_12 tak testy zopakuj. To je oveľa dôveryhodnejšie ako naše dohady. Pri silných tehotenských príznakov musí byť prítomné hcg- inak by to neboli príznaky tehotenstva. A ak máš príznaky tehotenstva, tak bude aj pozitívny test. Ak vieš, kedy si mala ovuláciu a ms mešká tak dlho, tak by mali byť testy jasne pozitívne.

anonym_f39778
Dnes o 16:07

@christie_12 tehotenské príznaky sú vtedy, ak je už prítomné hcg, tvoje testy sú negatívne, takže tvoje príznaky sú niečo iné

anonym_c87757
Dnes o 16:15

Prepac, ze rypem, ale ty fajcis aj ked vies, ze mozes byt tehotna?

anonym_0e71c6
Dnes o 16:36

nevidno nič

christie_12
autor
Dnes o 17:15
@anonym_c87757

Prepac, ze rypem, ale ty fajcis aj ked vies, ze mozes byt tehotna?

@anonym_c87757 úplne v poriadku. Prvé 2 dni som sa iba uistovala, že či to je naozaj z toho 🙂 ale pokračuje to aj bez fajčenia