Tehotenské testy na Vianoce
Kupila som si mamatest a digi, a ms mam dostat na Vianoce. 23tieho mam v plane ocikat. Kto tak isto caka na zazrak? Aj ked sa vobec necitim “inak”….
Toto som raz spravila a to sklamanie na stedry den si pamatam dodnes...take ciste vnutorne zufalstvo...test bol pozitivny az 26ho, mame dcerku... ale pokafrala som si vianoce solidne 🙄
Bola by som pripravena na sklamanie ze tam nic nenajdem a urobila by som. Proste ak beries aj negat vysledok ako ok tak urob
Ja mam tiež dostat ms 24teho 🙈 ale planujem kupovat testy až keď bude meškať tak 6dní 😁
Ja som si dala taku zasadu že netestujem skôr aj keď to čakanie keď mešká čo i len 1 deň je strašné ..ale držím sa, a aspoň šetrím peniaze na testoch 😂
@gypsomilka beriem, nerobim si depky z toho…. No priznam sa necakam pozitivny vysledok 😀
@anjelicek26 och ale tak dobre to dopadlo nakonieec 🙂
@nika_val no ved prave ja som minula na to 15€ 😂😂
Tak to drzim palce, aby to vyslo🙂 Aj ked tiez by som asi radsej pockala na meskanie menstruacie, aby si teda nebola sklamana, ak ju dostanes🙂
Ja mam dostať 27 takže ak náhodou tak darček dostane oneskorený na nový rok 😀
Ja, takto pred rokom. Mala som dostať 24., test som si robila 25. Manžel si myslel, že dostane test pod stromček.
Ja mám taktiez dostať MS na Vianoce presne🤣 a taktiez som rozmýšľala nad tou istou vecou ako ty, ale ako písali kocky vyššie , zbytočne by som si skazila Vianoce🙄 a to nepotrebujem.. aj keď pozitívny výsledok by som si želala najviac na celom svete, ale beriem to realisticky, už cítim PMS príznaky takze..
každopádne aspoň tebe držím palce a nech sa ten zázrak udeje 🫶🏼😻
Ja mám tiež MS dostať 21. Takže 24 chcem testovať ak ms nedorazí bol by to najkrajší darček po 2 rokoch snaženia 1 zamlknutom potrate v 8tt a jednom biochcickom tehu
@majkak66 drzim silno palce!!!! 🙂
Aj ja tebe... No dnes som skúsia test a vidí sa mi negatívny hoci ja tam vidím veľmi málo niečo ale to ja skoro vždy 😂😂
Autorka mala som kamaratku ktora ale že nezmyselne testovala (nesnažili sa, chranili sa vacsinou ale ona pre istotu) tak som si povedala ze ja nebudem toto nikdy robit 😁 a uz vyse roka sa aj držim ..
Ked som bola zaciatkom roka tehotna (bohuzial bolo to MA) tak som testovala az na 8 den 🙈😁😁
Potom mi este raz meškala ms 6dni už som si vravela že idem kupit test ale lekaren zavreta a dalej sa mi nechcelo ist, prišla som domov a dostala som ms 😁😁
Keby kupujem takto dopredu testy, alebo mam doma v zasobe asi by som to nevydržala..🙂
Tak nic negativny aj clearblue aj mamatest 😂 klasika haha
Ja som ušetrila 15eur na testoch a deň pred Vianocami som už aj vyzdobena na červeno 🩸

Radsej by som pockala do meskania menstruacie 25.teho, aby som v pripade negativneho vysledku nebola na vianoce sklamana