icon

Tehotenské testy na Vianoce

19. dec 2022

Kupila som si mamatest a digi, a ms mam dostat na Vianoce. 23tieho mam v plane ocikat. Kto tak isto caka na zazrak? Aj ked sa vobec necitim “inak”….

amelia89
19. dec 2022

Radsej by som pockala do meskania menstruacie 25.teho, aby som v pripade negativneho vysledku nebola na vianoce sklamana

anjelicek26
19. dec 2022

Toto som raz spravila a to sklamanie na stedry den si pamatam dodnes...take ciste vnutorne zufalstvo...test bol pozitivny az 26ho, mame dcerku... ale pokafrala som si vianoce solidne 🙄

gypsomilka
19. dec 2022

Bola by som pripravena na sklamanie ze tam nic nenajdem a urobila by som. Proste ak beries aj negat vysledok ako ok tak urob

nika_val
19. dec 2022

Ja mam tiež dostat ms 24teho 🙈 ale planujem kupovat testy až keď bude meškať tak 6dní 😁
Ja som si dala taku zasadu že netestujem skôr aj keď to čakanie keď mešká čo i len 1 deň je strašné ..ale držím sa, a aspoň šetrím peniaze na testoch 😂

autor
19. dec 2022

@gypsomilka beriem, nerobim si depky z toho…. No priznam sa necakam pozitivny vysledok 😀

autor
19. dec 2022

@anjelicek26 och ale tak dobre to dopadlo nakonieec 🙂

autor
19. dec 2022

@nika_val no ved prave ja som minula na to 15€ 😂😂

silvia_pekna
19. dec 2022

Tak to drzim palce, aby to vyslo🙂 Aj ked tiez by som asi radsej pockala na meskanie menstruacie, aby si teda nebola sklamana, ak ju dostanes🙂

dominika1922
19. dec 2022

Ja mam dostať 27 takže ak náhodou tak darček dostane oneskorený na nový rok 😀

mamula20
Odpoveď bola odstránená
ingrid2304
19. dec 2022

Ja, takto pred rokom. Mala som dostať 24., test som si robila 25. Manžel si myslel, že dostane test pod stromček.

pabla99
19. dec 2022

Ja mám taktiez dostať MS na Vianoce presne🤣 a taktiez som rozmýšľala nad tou istou vecou ako ty, ale ako písali kocky vyššie , zbytočne by som si skazila Vianoce🙄 a to nepotrebujem.. aj keď pozitívny výsledok by som si želala najviac na celom svete, ale beriem to realisticky, už cítim PMS príznaky takze..
každopádne aspoň tebe držím palce a nech sa ten zázrak udeje 🫶🏼😻

majkak66
19. dec 2022

Ja mám tiež MS dostať 21. Takže 24 chcem testovať ak ms nedorazí bol by to najkrajší darček po 2 rokoch snaženia 1 zamlknutom potrate v 8tt a jednom biochcickom tehu

autor
19. dec 2022

@majkak66 drzim silno palce!!!! 🙂

majkak66
19. dec 2022

Aj ja tebe... No dnes som skúsia test a vidí sa mi negatívny hoci ja tam vidím veľmi málo niečo ale to ja skoro vždy 😂😂

nika_val
19. dec 2022

Autorka mala som kamaratku ktora ale že nezmyselne testovala (nesnažili sa, chranili sa vacsinou ale ona pre istotu) tak som si povedala ze ja nebudem toto nikdy robit 😁 a uz vyse roka sa aj držim ..
Ked som bola zaciatkom roka tehotna (bohuzial bolo to MA) tak som testovala az na 8 den 🙈😁😁
Potom mi este raz meškala ms 6dni už som si vravela že idem kupit test ale lekaren zavreta a dalej sa mi nechcelo ist, prišla som domov a dostala som ms 😁😁
Keby kupujem takto dopredu testy, alebo mam doma v zasobe asi by som to nevydržala..🙂

autor
23. dec 2022

Tak nic negativny aj clearblue aj mamatest 😂 klasika haha

nika_val
23. dec 2022

Ja som ušetrila 15eur na testoch a deň pred Vianocami som už aj vyzdobena na červeno 🩸