Tehotenský test 5 dní pred očakávanou menštruáciou

petra0236
3. nov 2023

Dobrý deň, robila som si dnes tehotenský test mam ešte len 5 dní do menštruácie. Robila som si ho pretože myslím že mám tehotenské príznaky už nejakú dobu keďže takto sa necítim nikdy keď mám PMS. Mam bolesť krížov zle mi býva niekedy až na vracanie ale aj tak od žalúdka a myslím že som včera mala trošičku taky slabý hnedý výtok. Tak som si skúsila urobiť test aj keď asi zbytočne test mi vyšiel negatívny. Asi mi to ešte nemohlo ukázať pozitívne keďže sa test robí z raného moču a až po menštruácii. Alebo v čom je problém. A test mam z dm značka pepino. Ďakujem za rady ...

majamat
3. nov 2023

test treba zopakovat o 2-3 dni, pripadne az ked bude ms meskat a teda radsej rano.

priznaky sa zvyknu vyskytovat az v obdobi, ked ju je zvysena hladina HCG, cize aj test je pozitivny.

trosku poopravim tvoje slovne spojenie. pises, ze necitis PMS. ak to necitis, potom PMS nemas. to je pomenovanie priznakov pred ms, ak ich nemas, tak potom nemas ani tento syndrom.

no ale vsetko je raz 1x. cize aj ked si doteraz PMS nemala, to este neznamena, ze raz ho mat nebudes.

colsami
3. nov 2023

Problemov je viac: nezmyselne skore testovanie, z poobedneho mocu a (relativne) nekvalitnym testom. Cize vsetko zle 🙂

Testuj az ked Ti bude ms meskat. Drzim palce.

petra0236
autor
3. nov 2023

@majamat ktorý syndróm myslíš že nemám nerozumiem ?

majamat
3. nov 2023

@petra0236 pms. pms je predmenstruacny syndrom., slovo syndrom zahrna subir priznakov, kedze je predmenstruacny, tak je to subor predmenstruacnych priznakov. pisala si, ze nikdy necitis PMS. PMS su tie priznaky, ak ich necitis, nemas PMS

petra0236
autor
3. nov 2023

@majamat a myslíš teda že by som mohla byť tehotná keď pravdepodobne mam príznaky tehotenské a ešte mi test neukázal nič alebo lepšie ísť ku gynekologičke a ona by to asi vedela skôr určiť ako test či ?

ninka99865
3. nov 2023

Tehotenske príznaky určite nemáš 5 dni pred ms..

petra0236
autor
3. nov 2023

@ninka99865 napísala som že mám príznaky nejakú dobu nie len 5 dní pred ms ...

nevenka
3. nov 2023

@petra0236 no ak by si ich mala nejaku dobu, tak mas test uz pozitivny. To, co citis, nie su teda tehotenske priznaky kedze, test mas negativny. Pozitivny test je najskor 9-10 dni po ovulacii, u mna to bol cca 11ty den po ovulacii. Bolo to este pred terminom menstruacie. Asi 3 dni pred.

petra0236
autor
3. nov 2023

@nevenka tak možno ten test nebol pozitívny pretože som si ho robila poobede a nie ráno. Áno mam ich nejakú dobu a takto som sa ešte necítila asi nikdy že mi býva tak zle stále. Presne dnes mam 9 deň od ovulácie.

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ninka99865
3. nov 2023

@petra0236 ak by si otehotnela v minulom cykle tak by ten test svietil hocikedy ci ráno ci poobede. A ak si 9 deň od ovulácie tak ešte počkaj a tak otestuj je to proste skoro. Kým telo začne produkovať hcg natoľko aby ho aj test zachytil. Skús testovať tak 12-13 dpo a nebudeš musieť loviť duchov.

majamat
3. nov 2023

@petra0236 nie, tym som nechcela povedat, ze si tehu, tym som chcela povedat, ze ak nemas priznaky prichadzaucej ms, tak nemas ani PMS, ak priznaky mas, tak mas PMS:
nemozes nemat priznaky a mat PMS, lebo PMS su tie priznaky.

ci mas PMS, alebo nievo ine, to neviem, to sa uvidi

doris11
3. nov 2023

@petra0236 podľa mna si tieto “príznaky” namyslas čo úplne chápem ak túžiš po babu. Proste len počkaj či ti bude meškať ms, ak hej potom testuj.

lucia851
3. nov 2023

@petra0236 ten pepino je o ničom

zuza265
3. nov 2023

Suhlasim s nazorom, ze to co citis nie je z tehotenstva. Ako pisali kocky vyssie - nevolnosti a ine tehotenske priznaky su spojene s narastom hcg. A je to take hcg, kt by ti test ukazal a tie ciarky by boli poriadne silne🤗 takze - na 9 dpo je skoro. Tehotna byt este mozes. Ale to co citis nie je z tehotenstva🤗

tinka3011
4. nov 2023

Ahojte prepáčte, že sa pripájam do diskusie. Mam 4 dní do ms. A na teste sa mi ukázalo toto. Aké máte prosím skusenosti s rapidclear testom? Pepino viem, ze dobre ohlási nemá. Ale predsa. Myslíte že to môže byť niečo začínajúce? Ďakujem za všetky odpovede

tinka3011
4. nov 2023

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre