Tehotenský test 7 dní po ovulácii
Asi testujem zbytočne skoro ale ako to podla vás vyzerá? Kanalík to bude najskôr😔

@natalia_r Musím ešte počkat mne sa zdá byť moc tenučká
zvycajne 8-10dni putuje len oplodnené vajce do dutiny maternice a až potom čo sa uhniezdi sa začne tvoriť hcg, takze áno je to skoro a fotka je vytienovana nasilu
@kristinka92 som si toho plne vedomá ale bohužial som jedna z tých čo keď majú doma testy tak to dopadá takto😂 Upravené to je len z toho dôvodu aby bolo vidno čo vidím ja na vlastné oči kedže na fotke to vyzerá úplne inak. Ale ďakujem počkám a skúsim neskôr
@julia2002 prepošlem aj originál ak by sa niekedy v budúcnosti niekto dostal ku tejto téme náhodou. Už je to 10 mesiacov čo sa snažíme nemala som nikdy problém s testami vždy ukázali / alebo // (len raz a to tiež nedopadlo dobre) Aj keď je pravda že s týmito testami skúsenosť nemám no nič iné mi nezostáva ako čakať. Chcela som len počuť názor
@julia2002 ďakujem tak napíšem teda o pár dní.
Noooo ja tam stale vidim 😀 ... daj vediet ako dopadol dalsi test, drzim palcce
Ahoj ja tiez vidim nieco slabe ajna neupravenej foto. No som zvedava co z toho bude drzim palce
akože stále mi to príde veľmi skoro takto testovať 🙈 ale tieto testy vyzerajú, že sa tam nieco začína črtať. sprav si zajtra z raného mocu keď to uz nevies vydrzat :D a pozajtra skus tiez - tam by uz malo byt vidno pekny rozdiel a výsledok
@kristinka92 neviem čo ma to napadlo tento mesiac inokedy vždy na 10dpo a 12dpo skúšam a teraz dajak podvedome že idem skúsiť
Ale akoze sranda zetak skoro sa nieco crta to som este nikde nevidela osobne :D u mne 9dpo bolo take nieco tazko hladatelne :D ale vidno na tych dnesnych lepsie ;)
@bejka90 tak keď si porovnám včerajší a dnešné a to neboli ani z prvého ranného tak akože tiež sa čudujem 😂No uvidím idem testovať dalšie dni že čo z toho bude
Počkaj dva tri dni a skus znova, úplne najlepšie vydržať do termínu ms ak nemáš ovuláciu odlsedovanu lekárom , ak toto niečo čo vidíš je tehotenstvo už to nebudeš musieť upravovať. Najlepšie použiť rovnakú značku testu.
@sense odsledovala som si ju len ovu testami. Vďaka za radu
Tak určite zo dva dni počkaj ešte keďže po pozit ovu teste môže ovulácia nastať do 48hod. Čiže reálne nemusíš byť ešte 7dpo. Držím palce
@sense no dnes to vychádza na 8dpo a je tam aj rzerva 2 dni vždy som to tak počítala pre istotu
@julia2002 Skúsim a ďakujem
Ahoj prosím ako si dopadla 🙃

Mne sa mari daco